Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayırlarda ‘Hayır’ Çalışmaları

 Hayırlarda ‘Hayır’ Çalışmaları CHP

 Hayırlarda ‘Hayır’ Çalışmaları

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, referandumda ‘Hayır’ çalışmaları kapsamında Pazar günü Ayvacık İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz Pazar gün Ayvacık ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Referandumda ‘Hayır’ kampanyası için Çanakkale’nin tüm ilçelerinde ziyaretlerde bulunan Vekil Öz, Ayvacık ilçesinde Hüseyin Adımcı isimli vatandaşın verdiği Mevlidi Şerifli Hayır yemeğinde yöreye özgü Keşkek yemeğini CHP Ayvacık İlçe Başkanı Mesut Bayram’la beraber dövdü.

Sonrasında Öz, Ayvacık TOKİ Konutlarında oturan Roman vatandaşları ziyaret etti. Roman vatandaşların çocuklarıyla bol bol fotoğraf çektiren Öz, renkli görüntüler verdi. Milletvekili Öz, Roman vatandaşlara ziyaretinden sonra Ayvacık’a bağlı Naldöken köyünde yapılan Köy Hayrına Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, CHP İl Genel Meclis Üyesi Ali Akıncı, CHP Ayvacık İlçe Başkanı Mesut Bayram ve CHP İlçe Örgütü ile beraber katıldı. Öz, burada Naldöken ve çevre köylerden gelen köylülerle sohbetler gerçekleştirerek sonrasında Köy Hayrında dağıtılan Keşkek, Pilav ve Cacık’ı yedi. Milletvekili Öz, Köylülerle sık sık sohbet ederken, onların isteklerini ve taleplerini de dinledi.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech