Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Gençler Zafere Doymuyor

Bu Gençler Zafere Doymuyor

Bu Gençler Zafere Doymuyor

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen, Çanakkale’de yapılan 14-15 yaş büyük minikler il birinciliği yarışmasında Çan Belediyesi güreşçileri bir başarıya daha imza attı.

Turnuvaya katılan güreşçiler arasında geçen zorlu mücadeleler sonucunda 38 kg ve 66 kg’da kazanan Çan Belediyesi güreşçileri il birincisi oldu. İl müsabakalarının ardından bir üst grup olarak yapılacak olan Türkiye müsabakalarında, Çanakkale’yi temsil etmeye hak kazandılar. Bu müsabakalarda da Çan Belediyesi Güreş Kulübü yine minderde toz bırakmayacağa benziyor.

Çan Belediyesi Güreş Kulübü sporcularından Yağız Akdemir 66 kg’da, Hüseyin Efe Akdemir ise 38 kg’da güreşti. Müsabakalarda üstün performans göstererek il birinciliğinin sahibi olan genç sporcular Çan Belediyesi Güreş Kulübünün başarılarına başarı katmış oldu. Çanakkale’de gerçekleşen il birinciliği müsabakalarında Yağız Akdemir ilk 16 sıralamasına girdiği için doğrudan Antalya’da yapılacak olan Türkiye Kulüpler Arası Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Ardından küçük kardeş Hüseyin Efe Akdemir de 30 Mart’ta Ankara Kızılca hamamda gerçekleştirilen Marmara Bölge Elemelerine katılarak burada gösterdiği başarıyla 5. olarak Antalya’da yapılacak olan finallere gitmeye hazırlanıyor.

Türkiye kulüpler arası güreş müsabakaları finali Antalya da 20-21 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Tüm güreş kategorilerinde iddialı olan Çan Belediyesi Güreş Kulübü bilindiği gibi geçtiğimiz yaz Avrupa Güreş Şampiyonu olan Feyzullah Aktürk’ü de bünyesinde barındırıyor. Azmin, kararlılığın ve inancın hakim olduğu Çan Belediyesi Güreş Kulübü daha gelecek başarılara emin adımlarla yürüyor.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech