Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Turan sanayi esnafı ile buluştu

Milletvekili Turan sanayi esnafı

Milletvekili Turan sanayi esnafı ile buluştu

Referandum programı kapsamında bir dizi programa katılan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Küçük Sanayi Sitesinde esnafla buluştu.

Sanayi esnafı ile gerçekleştirilen toplantıya,  AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Vurucu ve Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Sezai Kahraman da katıldı.

Referandum çalışması kapsamında sanayi esnafı ile bir araya gelen Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Çanakkale herhangi bir şehir değil. Tarihiyle, turizmiyle bambaşka bir diyar. Çanakkale’den tarımı alın turizm var, turizmi alın tarih var, tarihi alın sanayimiz var. Ne kadar çalışırsak çalışalım şehitlerimize, gazilerimize, bize sahip çıkan milletimize karşı borcumuzu ödeyemeyiz.  Biz iş yapmak üretmek istiyoruz. Makamlar gelir geçer. Ben demir doğramacı bir adamın oğluyum. Hatıramız, mezarımız burada olacak. Hangi parti hangi belediye olursa olsun herkesin elini tutuyoruz. Siyasi olarak polemik içerisinde olduğumuz, tarzını tavrını beğenmediğimiz merkez CHP’Lİ Belediye Başkanını bile 58 milyon şarta bağlı kredi ile destekledik. Şarta bağlı derken, al otobüsü al parayı, yap kanalizasyonu al parayı şeklinde. Kepez Belediyesini birçok proje ile destekledik.  Yeter ki belediyeler iş yapsın Çanakkale’nin evladı olmak bizim ortak paydamızdır” dedi.

1950 Yılından beri kurulan 65. Hükümet olduklarını vurgulayan Milletvekili Turan istikrarın önemine vurgu yaptı. “Sicil affı ile esnafımızın kredi almasını sağladık. Faizsiz kredi imkanları sunduk. Devlet borç verdi, borç aldı. Ahilik Fonunu gerçekleştirdik” diyerek yapılan hizmetleri sıralayan Milletvekili Bülent Turan 65. Hükümet olarak büyük işler yaptıklarını anlattı.  Milletvekili Turan; “Anayasa değişikliği AK Parti meselesi değildir. Referandum da evet demek milletin geleceği için şarttır” dedi.

Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Vurucu, “Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Yönetimi ile beraber sanayi için yer tespiti yaptığımız bir dosya hazırladık. Organize Sanayinin üzerindeki 650 dönümlük mera olarak kullanılan yeri uygun görüyoruz” diyerek hazırlanan dosyayı Milletvekili Bülent Turan’a teslim etti.

Toplantının ardından sanayi esnafının sorularına cevap veren Turan, esnafın sıkıntılarını da dinledi, not aldı.

Dilek Akşen

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech