Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Gökhan Hayır çalışmasında

Başkan Gökhan Hayır çalışmasında

Başkan Gökhan Hayır çalışmasında

Referanduma sayılı günler kala, Çanakkale CHP’li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan sahaya inerek ‘hayır’ çalışmalarına başladı. Başkan Gökhan Erenköy ve Kumkale’ye giderek halkla buluştu.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kumkale, Erenköy ve Yenimahalle köylerinde kentlilerle bir araya geldi. Başkan Gökhan referandum çalışmaları kapsamında 14 Nisan’a kadar ilçe ve köylere giderek halka yeni anayasada neler olduğunu ve neden ‘hayır’ denmesi gerektiğini anlatacak.

Başkan Gökhan,  ‘hayır’ çalışmasına Merkeze bağlı Erenköy Mahallesi’nde başladı. Başkan’a Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş, partililer ve yöneticiler de eşlik etti. Erenköy’deki hayır buluşmasına köyde yaşayanlar büyük ilgi gösterdi. Açılış konuşmasını Celal Karakaş yaparak sözü Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a bıraktı.

Ülgür Gökhan, Erenköy Mahalle sakinlerine hitap ederken, “Buraya siyasi bir kimliğimle gelmedim. Bu referandum bir seçim değildir, Türkiye Cumhuriyeti yönetimi için tercih yapılacaktır. Ben sizlere yeni anayasaya neden ‘hayır’ dememiz gerektiğini ve tehlikenin boyutlarını anlatacağım”  dedi.

Erenköy Mahallesindeki çalışmanın ardından, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve beraberindekiler Kumkaleye gitti.  Başkan Ülgür Gökhan Kumkale’deki esnafı ve kahvehaneleri gezerek, herkesla selamlaştı. Kumkale’deki bir kahvehanede toplanan kalabalığa hitap eden Başkan Gökhan, yeni anayasanın kabulü halinde kuvvetler ayrılığı ilkesinin ortadan kalkacağını ve her şeyin bir kişinin iki dudağı arasında olacağını söyleyerek, bunun çok tehlikeli olacağını, bir başka tehlikenin de başkanlık sisteminde, olası bir olağanüstü hal durumunda herkesin mal varlıklarına el konulacağını söyledi.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech