Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altyapı sorununa kökten çözüm

Altyapı sorununa kökten çözüm

Altyapı sorununa kökten çözüm

Biga Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Hamdibey Mahallesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu sorununu kökten çözüme kavuşturmak için çalışmalara başladılar.

İnönü Caddesi’nde ve İstiklal Caddesi’nde; Çömlekçi Sokak ve Gün Sokak ile Tarım Sokak’ta 550 metrelik yola binlik yağmur suyu hattı ve 500’lük kanalizasyon hattı döşeniyor.

Altyapı ve üstyapı çalışmalarını birlikte planladıklarını ifade eden Biga Belediye Başkanı İsmail Işık; “Hamdibey Mahallemizde yıllarda yağmur suyu sorunu yaşandı. Evlere su girdi, vatandaşlarımız mağdur oldu. Göreve gelir gelmez altyapı sorunlarımıza odaklandık ve Hamdibey Mahallemizdeki yağmur suyu ve kanalizasyon sorunlarını en aza indirmeyi başardık. Bu çalışmayla birlikte ise Hamdibey Mahallemizde yağmur suyu ve kanalizasyon sorununa kökten çözüm üretmiş olacağız. Bu çalışmanın ardından Hamdibey Mahallemizin yol ve tretuar sorununu da çözüme kavuşturacağız. Aynı bölgelerde defalarca kaldırım söküp kazmak ve yeniden yapmak istemediğimiz için altyapı çalışmalarımızı tamamladıktan sonra üstyapı çalışmalarına geçiyoruz. Hamdibey Mahallemizin yolları kış döneminde ciddi anlamda bozuldu. Görüntünün Bigamıza yakışmadığının farkındayız. Ancak altyapı sorununu kısa sürede çözüp üstyapı için Bigamıza ve mahallemize yakışır bir çalışmayı gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerimizden sabır ve anlayış bekliyorum. En kısa sürede ekiplerimiz çalışmalarını tamamlayacaklardır” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech