Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Eğitimde bayrak değişimi

Milli Eğitimde bayrak değişimi

Milli Eğitimde bayrak değişimi

2014 yılı Temmuz ayından bu yana Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Zülküf Memiş, yerini Osman Özkan’a bıraktı.

Yaklaşık üç yıldır Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Zülküf Memiş’in yerine Osman Özkan getirildi. Valilik Binası içinde yer alan İl Milli Eğitim Müdürlüğü makam odasında gerçekleşen devir teslim töreninde açıklama yapan Zülküf Memiş şunları söyledi; “Burada görev yaptığım süreçte desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimize, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan’a, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’e, öğrencilerimizin velilerine ve öğrencilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu süreçte gece gündüz çalışan, okul müdürü ve müdür yardımcılarına, öğretmenlerimize, yaptıkları hizmetlerden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Yağmur çamur demeden bizim bütün etkinliklerimize katılım sağlayan ve emek veren bütün basın mensuplarına da çok teşekkür ediyorum.”

2002 yılından itibaren Gümüşhane Kelkit, Karabük, Çanakkale Çan ve Balıkesir Bandırma’da Şube Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan ve şu an ise Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Osman Özkan, açıklamasında şu  şekilde konuştu; “Bu bir bayrak değişimi. Sayın Müdürüm Zülküf Bey güzel ve başarılı çalışmalara imza attı. Yeni Görevi olan Çanakkale Tarihi Alan Başkanlığı Başkan Yardımcılığında başarılarının devamını diliyorum. Bu görevi dolayısıyla yine beraber olacağız. Şehitler diyarı Çanakkale’mize eğitimde yeni bir soluk aldırmak için buradayız.Büyük bir orduyuz. Geniş bir kitleyiz. Beklentilerin de farkındayız. Öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve bizden desteğini esirgemeyecek olan velilerimizle güzel başarılar elde edeceğiz.”  Devir teslim töreni karşılıklı çiçek takdimi yapılmasının ardından sona erdi.

Engin Ören

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech