Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doçek Çan’ın Derenti Köyündeydi

Doçek Çan’ın Derenti Köyündeydi

Doçek Çan’ın Derenti Köyündeydi

Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) geçtiğimiz hafta sonu Çanakkale’nin Çan İlçesi Derenti Köyünde bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Geçen yıl bisikletle yapmış oldukları keşif turu sonrası bölge coğrafyasının doğa yürüyüşü için de uygun olduğunu belirleyen dernek üyeleri bu yıl da bölgeye yeni bir etkinlik düzenlediler.

Her yaştan 71 kişinin katılımıyla köy içinden başlayan yürüyüş güzel bir bahar havasında Karakoca Göleti çevresindeki güzergah üzerinden başladığı yerde son buldu.

Kaz Dağlarının uzantısı olan  bu coğrafyada 560 metre yükseklikte yürüyüş yapan doğa severler baharı farklı coğrafyalarda karşılamanın keyfini çıkardılar

Kar suları ile beslenen dereleri aşıp, şelaleler arasında yürüyüşünü sürdüren ekip, kır menekşeleri ve baharın ilk görüntüleri eşliğinde akşamüstü sorunsuz bir şekilde faaliyetlerini tamamladılar.

DOÇEK Ekibi yürüyüşlerinin ardından Keşan’a geri döndü. DOÇEK Genel Sekreteri Nail Özkan, “Yürüyüşe katılan doğaseverlere ve içten konukseverlikleriyle Derenti Köyü halkına teşekkür ederek, dernek faaliyetlerinin kış olduğu gibi bahar aylarında da aralıksız devam ettiğini” belirtti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech