Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aklım Fikrim Çanakkale’ çalıştayı gerçekleşti

Aklım Fikrim Çanakkale’ çalıştayı

Aklım Fikrim Çanakkale’ çalıştayı gerçekleşti

Kale grubu ‘Aklım Fikrim Çanakkale’ projesi kapsamında ‘Akıllı Şehirler Arama Konferansı’ gerçekleştirdi. Konferans kapsamında tüm kurumlar ile ortak bir akıllı şehir vizyonu oluşturulacak.

Konferansa Çanakkale Belediye Başkanlığını temsilen meclis üyesi İnşaat Mühendisi,  Ali Rıza Gültekin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Abdullah Kelkit,  Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Mustafa Poyrazlı, Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Adil Bartu, Çanakkale Ticaret Odası Yönetim Kurulu  Üyesi Mustafa Kansu, Kurum Müdürlüklerinden temsilciler ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden akademisyenler katıldı.

Novusens İnovasyon ve Girişimcilik Enstitüsü Kurucusu Berrin Benli; “ 1 Şubat 2017’de başlayan projemiz 31 Mayıs’ta sona erecek.  Projemiz Çanakkale’mizin akıllı şehre dönüşüm yolculuğunun ilk adımıdır.  Saha ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Şehrin vizyonunu anlamaya çalıştık. Sorun ve sıkıntıları kurumlarla görüşerek belirlemeye çalıştık.   Programımız kapsamında dün seminerimizi verdik. Bugün hep beraber şehrin ihtiyaçlarını tespit etmeye çalışalım. Çalıştayın sonunda ortak bir akıllı şehir vizyonu çıkaracağız” dedi.

Dilek Akşen

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech