Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çarşı kadın kadar hareketli

Çarşı kadın kadar hareketli

Çarşı kadın kadar hareketli

Çanakkale Kadın Girişimciler Derneği  ‘Dur Yolcu Projesi’ kapsamında Değirmenlik Sokakta etkinlik düzenledi.

Açılışta bir konuşma yapan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “ kadınlarımız halkı bilgilendirmek için böyle bir etkinlik düzenlemiş.  Kadın Türk toplumunun baş tacıdır. Bakmayın siz bugünlerde kadınlara yapılan haksızlıklara. Her işin temeli kadındır. Burada kadınlarımız ürünlerini sergiliyor. İlçelerden de misafirlerimiz var. Kentimizde özgürce yaşayan kadınların her platformda var olmaları çok önemlidir. Bunu kaybetmemiz gerekir. Bunun için mücadele ediyoruz. Bu sebeple ÇAGİKAD’ın taleplerine önem veriyorum.  Konuyla ilgili çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

ÇAGİKAD Başkanı Günay Bakır Dereli ; “Çanakkale’de ekonomik anlamda hayatta kalmak için bütün üyelerimiz ile bugün buradayız.  Çarşı kadın kadar bereketli, kadın çarşı kadar hareketli sloganı ile yola çıktık” dedi.

ÇAGİKAD tarafından Değirmenlik Sokakta düzenlenen etkinliğe Çanakkale CHP Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar katıldı.  Dernek üyesi kadınlar stantlar açarak ürünlerini sergiledi. Milletvekili Erkek ve Başkan Gökhan stantları gezdi. Etkinlik konser, dans gösterileri ve bir perde defilesi ile son buldu. Çanakkaleli kadınlar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech