Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Trafik sıkıntısından bıktık”

“Trafik sıkıntısından bıktık” Eski

“Trafik sıkıntısından bıktık”

Eski Salıpazarı’nın bulunduğu Bahriye Üçok Caddesi üzerinde bulunan orta refüjden esnaf ve vatandaş şikâyetçi. Hem esnaf, hem vatandaş orta refüjün kaldırılmasını istiyor. Sakinler, yaşadıkları trafik sıkıntısından ‘bıktık’ şeklinde tepkisini dile getirdi. 

Bahriye Üçok Caddesi üzerinde bulunan orta refüj yüzünden esnaf ve vatandaş araç trafiğinin rahat olmaması dolayısı ile şikayetçi. Sürekli olarak araç geçiş sıkıntısının yaşandığını belirten sakinler, bu duruma çare bulunmasını istiyor. Cade esnafı durumlarının kötü olduğunu belirterek, alışverişe gelenlerin sıkışıklık nedeni duramadığını ifade etti. Mal indirip çıkartmak için dahi kendi araçlarını durduramadıklarını belirten esnaf, refüjün kaldırılmasından yana. Aynı zamanda vatandaşlarda yol trafiğinin sürekli sıkışık olması ve tartışmaların sık sık yaşanmasından kaynaklı duruma çare bulunmasını istiyor.

Bahriye Üçok Caddesi sakinleri yaşanan trafik sıkıntısı ile ilgili şikâyetleri için şunları söyledi;

Süleyman Büyükgaga; “Ortadaki refüjden şikâyetçiyiz. Bunu birçok defa Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a ilettik.  Bütün esnaf ve çevrede oturan vatandaş şikâyetçi. Bu refüj olmasa her şey daha rahat olacak. Burada araçlar duramıyor. Bir esnaf yük indirmek istese araç duramıyor. Esnafın durumu zaten malum. Dün gece burada araç duramadığı için 50 metre ilerden sırtımızda yük taşıdık. Buna bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz. Bu refüjün kaldırılmasını istiyoruz.”

“SÜREKLİ TRAFİK TARTIŞMASI YAŞANIYOR”

Sefa Sarıkülçe; “Bu refüj yüzünden burada çektiğimizin haddi hesabı yok. Esnafın durumu zaten malum. Araçların durması ve yolun kapanması sebebi ile sürekli kavga gürültü oluşuyor. Bu refüjün kaldırılmasını istiyoruz.”

“BELEDİYE OTOBÜSLERİ GEÇEMİYOR”

Arif Özcan; “Burada 36 esnaf ve yüzlerce insan

bu ortadaki refüj yüzünden mağdur durumda. Alışverişe gelen bir araç olsa duracak yer olmadığı için sıkıntı çıkıyor. Belediye otobüsleri geçemiyor ve tartışmalar yaşanıyor.”

“KALDIRILMASINI İSTİYORUZ”

İlker Manavoğlu;  “Orta refüjün olması yolu iyice daraltıyor. Araçlar bırakın durmayı geçmekte dahi zorlanıyor. Esnaf bu durumdan mağdur. Vatandaşlarda aynı şekilde. Hepimiz şikayetçiyiz ve bu orta refüjün bir an önce kaldırılmasını istiyoruz.”

(Eren Aşnaz)

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech