Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sevgilerini paylaştılar

Sevgilerini paylaştılar Çanakkale Merkez

Sevgilerini paylaştılar

Çanakkale Merkez Atatürk İlkokulu koordinesinde yürütülen “Sevgim Sana da Yeter” Projesi kapsamında hazırlanan afiş ve hediyeler Ayvacık ilçesindeki Yukarıköy İlkokuluna sunuldu. 

Çanakkale Merkez Atatürk İlkokulu koordinesinde yürütülen “Sevgim Sana da Yeter” Projesi kapsamında 22 Mart 2017 Çarşamba günü Çağlar Kaynak Basketbol Sahasında gerçekleştirilen etkinlik ile hazırlanan “Sevgim Sana da Yeter” temalı afiş çalışması, 23 Mart Perşembe günü Ayvacık Yukarıköy İlkokuluna götürülerek okul bahçesine asıldı.

Çanakkale Merkez ilçede yer alan resmi ve özel ilkokulların Öğrenci Meclisi başkanları hazırladıkları hediye paketlerini Ayvacık Yukarıköy İlkokulu öğrencilerine sundular. Ziyaret nedeniyle memnuniyetini ifade eden Ayvacık Yukarıköy İlkokulu Müdiresi Nursema Dönmez ve öğretmenler öğrencilerin bu proje sayesinde moral ve motivasyonlarının arttığını söyledi.

Proje kapsamında Yukarıköy İlkokulu öğrencileri tarafından Ayvacık Deprem Bölgesinden Çanakkale’ye Selam temalı afiş rengârenk resimlerle süslendi. Hazırlanan afiş Çanakkale Atatürk İlkokulu Müdürü Ali Rıza Yılmaz başkanlığında İlkokul Meclis Başkanlarıyla Çanakkale Valiliği önünde Temel Eğitimden Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Önder Yılmaz tarafından karşılandı. Resmi ve Özel İlkokulların Öğrenci Meclis Başkanları Ayvacık deprem bölgesindeki öğrenci kardeşlerinin selamlarını İl Milli Eğitim Şube Müdürü Önder Yılmaz’a ilettiler. Hazırlanan Afiş Sosyal Bilimler Lisesi önünde 1 ay süreyle sergilenecektir.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech