Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En güzel ceza

En güzel ceza ÇOMÜ

En güzel ceza

ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde okuyan iki öğrencinin izinsiz başlattıkları okul duvarlarını tuvale döndürme çabaları, yönetim tarafından fark edldi. GSF Dekan Yardımcısı İhsan Doğrusöz ile Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz’in öğrencileri fark etmesiyle olay başka bir boyuta taşındı.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri Melih Berzeğ ve Can Çorumluoğlugil geçtiğimiz yıl Güzel Sanatlar Fakültesi’ni çevreleyen duvarlara büyük ressamların portrelerini resmetmeye başladı. Aynı zamanda bir heykel atölyeleri bulunan ikili hastaneye benzettikleri fakülte duvarlarına ruh katmak istediklerini belirttiler. Talep aldıkça mekan duvarlarına da resim yaptıklarını ifade eden öğrenciler, geçen yıldan bu yana boş vakitlerinde fakülte duvarlarını renklendirdiler.
Öğrenciler, duvarları renklendirirken tesadüfen Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. İhsan Doğrusöz ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz tarafından fark edilmeleriyle olay farklı bir boyut kazandı. Öğretim görevlilerine fark edilmelerinin ardından Ziraat Fakültesi’nin duvarlarına resim yapmaları önerildi. Yaklaşık 2 ay önce başlayan çalışmalar, diğer resim öğrencilerinin de dahil edilmesiyle genişletildi. Ziraat Fakültesi  tarafından atölye malzemeleri konusunda da öğrencilere destek verildi.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech