Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğretmenevi yeniden ihalede

Öğretmenevi yeniden ihalede İl

Öğretmenevi yeniden ihalede

İl Özel İdaresi yetkilileri, bir süredir yapımları duran Öğretmenevi ve Hilton Oteli inşaatları ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulundu. Yeniden ihaleye çıkartılacak olan Öğretmenevi inşasının bitişinin 6 ayı bulacağı ifade edilirken, otel yapımındaki yavaşlamanın ise yüklenici firmanın yaşadığı malzeme temini sıkıntısından kaynaklandığı bilgisi paylaşıldı.

Yenileme amacı ile 2015 yılında yıkımı gerçekleştirilen Öğretmenevi’nin yapımına 2016 Mayıs ayında başlanmıştı. Bina katları tamamlanan öğretmenevinin yapımı bir süredir devam etmiyordu. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İl Özel İdaresi yetkilileri, 2017 Haziran ayında bitirilmesi planlanan Öğretmenevi için yeniden ihale yapılacağını açıkladı.

İl Özel İdaresi internet sitesinde inşaatın tamamlanması için 4 Nisan tarihinde yeni ihale yapılacağı belirtilirken, yetkililer gazetemize yaptıkları açıklamada, daha önceki yüklenici firmanın ekonomik sıkıntı yaşaması nedeniyle inşaatın durduğu, 4 Nisan’da ikinci ihalenin yapılacağı, inşaatın bitmesinin ise 6 ay gibi bir süreyi bulacağı ifade edildi.  Aynı şekilde inşaası bir süredir duran Hilton Oteli için ise yapımın devam ettiği, ancak müteahhit firmanın malzeme temin sıkıntısı yaşaması sebebi ile yapımın yavaşladığı açıklandı.

Eren Aşnaz

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech