Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Barbaros’un huzuru tüm Türkiye’ye yayılsın”

“Barbaros’un huzuru tüm Türkiye’ye

“Barbaros’un huzuru tüm Türkiye’ye yayılsın”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; AK Parti Barbaros Mahallesi Seçim Bürosunda vatandaşlara seslenerek ” Barbaros Mahallesinin huzurunu tüm Türkiye’ye yaymak için buradayız.” dedi.

Referandum çalışması kapsamında Çanakkale’ye gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ ve Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu ile Barbaros Mahallesinde ziyaretlerde bulundu. Buradaki seçim irtibat bürosu önünde vatandaşlara seslenen Turan,  “Çanakkale’deki ziyaretlerime devam ediyorum. Durmak yok, yola devam. Bizim memlekete borcumuz var, daha çok çalışacağız. Kalpten kalbe köprü kurmak için, Çanakkale’nin kardeşliğini, Barbaros Mahallesi’nin huzurunu tüm Türkiye’ye yaymak için buradayız.” dedi.

KÖYDES’E 18 TRİLYON ÖDENEK

Milletvekili Turan anayasa değişikliğinin ülkenin istikrarı için yapılacağını, AK Parti meselesi olmadığını vurguladı.

Çanakkale’ye yapılan hizmetleri anlatan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; “Köprünün temelini attık. Biz de başlamış iş, bitmiş iş demektir.  Şehrimizdeki hakim rüzgardan dolayı yoğun bir mühendislik çalışması ile yapılacak olan köprümüz çok güzel olacak. İnşallah üstünden yürüyerek geçeceğiz. Köprü bittiğinde turizm canlanacak,  tarım ürünlerinde ihracat hareketlenecek. Köprü hepimizin hayatını kolaylaştıracak. Çanakkale Gıda OSB’si Ezine, Bayramiç ve Ayvacık havzasındaki tarım ve gıda sanayi bölgesi Türkiye’ye örnek olacak. Türkiye’nin en güzel ürünleri, üst düzey teknolojik işlemlerle tüketiciye sunulacak. Onun da temel atması yapılacak. Tüm paydaşlarla beraber 2018 yılının Troia Yılı olması için çalıştık, görüşmeler yaptık. Çıktığımız her programda ben konuyu Çanakkale’ye bağlıyorum.  Çünkü bizim bu memlekete borcumuz var. Çanakkale’ye yapılan işler diye elimde üç sayfalık metin var. Geçen sene KÖYDES projesine tüm köylerimizin masrafı için 6 milyon para geldi.   Bu sene o ödenek 18 milyon oldu. Üç kat daha fazla hizmet demektir. Muhtarlarımıza, köylerimize daha rahat hizmet götüreceğiz.  Biz iş yapmak istiyoruz. Bunları yaparken ülkemizin temel sorunlarını da unutmayacağız.  Anayasa değişikliği AK Parti meselesi değildir. Şu an ki sistem bizim için en rahat sistemdir” dedi.

Dilek Akşen 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech