Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fanlar Ürünlerimizi Tanıttı

Fanlar Ürünlerimizi Tanıttı Ticaret

Fanlar Ürünlerimizi Tanıttı

Ticaret Borsası ve Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı ortak organizasyonunda gerçekleştirilen tanıtım faaliyetleri devam ediyor. Her ay gurme, gastronomi, köşe yazarı gibi konukları ağırlayarak gerçekleştirilen tanıtımların bu ayki konukları ise Türkiye’nin sosyal medya fanlarıydı.  

Çanakkale’nin tanıtımı ve Çanakkale ürünlerinin markalaşması kapsamında, Ticaret Borsası ve Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı’nın ortak yürüttüğü tanıtım çalışmaları devam ediyor. Tanıtımın bu ayki konukları ise sosyal medya fanları. ‘Tatdedektifi, oguzyenihayat, gurukafa, mojabuka, gayemsahin’ nikleri ile yüz binlerce takipçisi bulunan fanlar, ilçeleri gezip yerel ürünleri hesaplarından tanıtıyorlar. Yapılan çalışma ile ilgili Ticaret Borası Genel Sekreteri Sevcan Elver; “Çanakkale ürünlerimizin markalaşması çalışması kapsamında Çanakkale Ticaret Borsası olarak yapmış olduğumuz çalışmalara bir yenisini daha eklemek istedik. Burada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız ile beraber işbirliği içerisinde bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz” dedi.

Elver, bu ayki tanıtım çalışması konuklarının sosyal medya fanları olduğunu belirterek; “Bu hafta ki konuklarımız ise fanları olan ve geniş hedef kitleler ulaşabilen genç arkadaşlarımız, sosyal medyacılar. Çanakkale ürünlerimizi, Çanakkale’de ne yenir, ne içilir, neresi gezilir bunları tanıttık. Daha sonrada ilçelerimizde çekimlerimiz olacak ve oraların peyniri, zeytinyağı ve Çanakkale’ye özgü ürünleri ile Kaz Dağlarını tanıtacağız. Daha sonrada Gelibolu ve Eceabat’ta bu tanıtımlar devam edecek” şeklinde devam etti.  Eren Aşnaz

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech