Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minikler Sevdikleri Yazarlarla Buluşuyor

Minikler Sevdikleri Yazarlarla Buluşuyor

Minikler Sevdikleri Yazarlarla Buluşuyor

53. Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında Atatürk Ortaokulu konferans salonunda, İl Halk Kütüphanesi tarafından ‘Yazar Okuyucu Buluşması’ etkinliği düzenlendi.

Çocukların kitap ve kütüphane ile buluşmalarını sağlamak amacı ile İl Halk Kütüphanesi tarafından Atatürk Ortaokulu işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, çocuk kitapları yazarı Aşkın Güngör, minikler ile buluştu. Çocuklar, sevdikleri yazar ile söyleşi yaparak kitaplarını imzalattıktan sonra Atatürk Ortaokulu Müdürü Bora Kaşlı tarafından Güngör’e çiçek takdim edildi.

Etkinlikte İl Halk Kütüphanesi Müdürü Osman Zeki Coşar da yer alarak kitap okumanın önemine değindi. Kütüphaneler ile minikleri buluşturmak istediklerini dile getiren Müdür Coşar, “Çocuklara yazarımız ile sohbet etmek için geldik. Bunu da neden yaptık? Kitap ile yazarımız ile kütüphane ile sizleri buluşturmak istedik. Kordonda güzel bir kütüphanemizi vardı, çocuk parkının hemen yanında… Zaman zaman oraya gelip oradan kitaplar alabiliyordunuz. O kütüphanemizin yerine yenisini alacağınızdan dolayı yıkılacak. Ama daha güzel bir kütüphanemiz olacak. Biz kütüphanemizin yerini değiştirdik. Yani adresimiz Troya Caddesi’nde, bundan sonra oraya bekliyoruz sizi” diye konuştu. Eren Aşnaz

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech