Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ersümer Referandumu Değerlendirecek

Ersümer Referandumu Değerlendirecek Eski

Ersümer Referandumu Değerlendirecek

Eski Başbakan Yardımcısı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Mustafa Cumhur Ersümer,  referandum süreci ile ilgili düzenlenen toplantıya davet edildi.

Türkiye siyasi tarihinin önemli partilerinden biri olan ANAP’ta siyaset yapmış ve önemli görevler almış, “Eski ANAP’lılar” referandum süreci nedeniyle bir araya geliyor. Başbakan eski Yardımcısı ve Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Mustafa Cumhur Ersümer’in de katılacağı toplantıda ülkedeki son siyasi gelişmeler de değerlendirilecek.

Geçtiğimiz dönemlerin önemli siyasi partilerinden biri olan, iktidarlarda tek başına ve koalisyon ortağı olarak yer alan ve Türkiye siyasi tarihine ismini yazdıran ANAP’ın Eski belediye başkanları, eski İl ve İlçe başkanları ile belediye ve il genel meclis üyelerinin katılacağı toplantıda referandum süreci ve ülke gündemindeki son siyasi gelişmeler değerlendirilecek.

Eski İl Genel ve belediye meclis üyelerinin ortaklaşa düzenlediği toplantıya Başbakan eski Yardımcısı ve Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Mustafa Cumhur Ersümer de katılacak… Toplantı, Truva Otel’de 26 Mart Pazar günü saat 16:00’da başlayacak. Toplantının ardından saat 19:00’da ise basınla buluşulacak.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech