Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En büyük bisiklet turu Çanakkale’de başlıyor

En büyük bisiklet turu Çanakkale’de

En büyük bisiklet turu Çanakkale’de başlıyor

Türkiye’nin en büyük bisiklet festivali Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Çanakkale Bisiklet Turu’na sayılı günler kala, Çanakkale Valiliği koordinasyonunda kahvaltılı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Çanakkale Valiliği koordinasyonunda, Çanakkale Belediyesi, Onsekiz Mart Üniversitesi, Eceabat Belediyesi, Kepez Belediyesi,  İl Gençlik Spor Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı’nın bir araya geldiği kahvaltılı toplantı gerçekleştirildi. GTP Turizm A.Ş organizasyonunda Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik tarafından gerçekleştirilen Çanakkale Bisiklet Turu 23 Mart 2017 Perşembe günü Troy AVM’de saat 16:30 gerçekleştirilecek resmi açılış töreni ile başlayacak. 4 gün sürecek olan bisiklet turu, Türkiye’nin dört bir yanından 3000 kişinin üzerinde bisiklet severi Çanakkale’de toplayacak.

Gerçekleştirilen toplantıda gerçekleştirilen etkinliklerinin Çanakkale için önemine vurgu yapan Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ; Bu turları önemsememizin sebebi sadece turistik anlamda katkı sağlaması değil. Güvenlik anlamında a bize katkı sağlıyor. Şu Huda ruhunun ziyareti anlamında Türkiye’nin dört bir yanından ciddi anlamda gezmesi ve dualarını yapması talep halinde. Bu tarz etkinlikleri bu yüzden önemsiyoruz. Bütün tedbirler bu günlere göre yapılsın istiyoruz. Bisiklet turları özel öneme sahip hem sağlığa hem çevreye ciddi anlamda katkısı olan turlar. Bu turları yerine getirmeye çalışan arkadaşlarımızın en kalabalığı Kapadokya ancak Çanakkale’nin şahsına münhasır bir önemi var. Burası bütün turların bir araya geldiği ve kucaklaştığı bir yer” diye konuştu.

Vali Yardımcısı Dağ’ın konuşmasının ardından Aydeğer ve Çelik, organizasyon hakkında detaylı bilgiler veren sunum gerçekleştirdi. Eren Aşnaz

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech