Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bitmeyen Ağıt Çanakkale

Bitmeyen Ağıt Çanakkale Bu

Bitmeyen Ağıt Çanakkale

Bu yıl 60. yılını idrak eden Kale Grubu’nun, Çanakkale şehitlerini anmak için destek verdiği “Bitmeyen Ağıt Çanakkale” albümünün ilk dinletisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde İstanbul’da yapıldı.

Kale Grubu’nun Çanakkale Şehitlerini anmak için destek verdiği ‘Bitmeyen Ağıt Çanakkale’ albüm dinletisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile İstanbul’da gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde oluşturulan, Çanakkale Savaşı için yakılmış ağıtların bir albümde toplandığı “Bitmeyen Ağıt Çanakkale” projesi ilk dinletisi gerçekleşti. Kale Grubu’nun da destek verdiği proje bir dizi konserle Türkiye’yi dolaşacak. Bitmeyen Ağıt Çanakkale seçkisinin ilk dinletisi, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümünün hemen öncesinde, 17 Mart’ta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde İstanbul’da yapıldı.

‘Çanakkale’nin Evlatları’ kısa film gösterimiyle başlayan gecede, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Ödülü sahibi Prof. Dr. Erol Parlak’ın yönetmenliğini üstlendiği, Etnika Müzik tarafından çıkartılan, Türkçe, Kürtçe, Arnavutça ve Makedonca eserlerin yer aldığı Bitmeyen Ağıt Çanakkale albümünden eserler seslendirildi. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen bu özel konser, bir sonraki durağı olan Çanakkale’nin ardından yurt geneline yayılarak devam edecek.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech