Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğa’nın Çocuklarından Doktorlara Sürpriz

Doğa’nın Çocuklarından Doktorlara Sürpriz

Doğa’nın Çocuklarından Doktorlara Sürpriz

Doğa Okulları Çanakkale Kampüsü öğrencileri, Tıp Bayramı haftası dolayısıyla Çanakkale Devlet Hastanesi ve Özel Anadolu Hastanesi’nde “İYİ Kİ VARSINIZ” konulu resim sergisi açtı.

Görsel sanatlar öğretmeni Elif Aydın’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen sergiye doktorlar ve ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. 1919 yılından bu yana Türkiye’de kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı, Çanakkale Doğa Okulları Müdürü Hıdır Kılıç, Görsel Sanatlar Öğretmeni Elif Aydın, Doğa İlkokulu Öğretmeni Sebattin Çetin ve öğrencilerinin, okul kurucusu Dr. Zafer Tuna Taş’ı ziyaretiyle başladı. Daha sonra Çanakkale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yusuf İlker Çömez ve Özel Anadolu Hastanesi Başhekimi Dr. Kenan Soyal’a ziyaret gerçekleştirerek Tıp Bayramlarını kutlayan öğrenciler, “İYİ Kİ VARSINIZ” konulu resimleriyle hastane koridorlarına renk kattı.

Doğa Okulları Çanakkale Kampüsü öğrencileri, insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen; bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren sağlık mensuplarının, insan yaşamına saygıyı ifade eden tüm doktorların 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarken çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Doğa Okulları öğrencileri doktorlara bir de sürpriz yaparak, onlara çiçek ve fidan verdiler.

Çanakkale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yusuf İlker Çömez, öğrencilerin hazırladığı sergiyi gezerek bu güzel sürprizleri için kendilerine teşekkür etti ve “Bugün burada olarak bizi çok mutlu ettiğiniz, bizim için çok değerli bir işe imza attınız” dedi. Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech