Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Çavuşoğlu Aynalı Çarşı’da

Bakan Çavuşoğlu Aynalı Çarşı’da

Bakan Çavuşoğlu Aynalı Çarşı’da

Bir dizi ziyaret için önceki gece Çanakkale’ye gelen DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu, tarihi Aynalı Çarşı’yı ziyaret ederek, esnaf lokantasında yemek yedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) STK buluşmasının ardından tarihi Aynalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu’nu karşılayan Aynalı Çarşı Esnaf Başkanı Neslihan Ar,  Bakan’a Çanakkale seramiği hediye etti.

Bakan ÇavuÅŸoÄŸlu, Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında 29 Kasım’da ÅŸehit düşen Piyade Astsubay ÃœstçavuÅŸ Kıvanç Kaşıkçı’nın ailesiyle görüşerek, baÅŸsaÄŸlığı diledi. Buradan, Vali Orhan Tavlı, Ä°l Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Necmi Ä°nce ve Ä°l Emniyet Müdürü Celal Sel ile gazi polis memuru Seçkin Yıldırım’ı evinde ziyaret eden ÇavuÅŸoÄŸlu, geçmiÅŸ olsun dileklerini iletti.

Bakan ÇavuÅŸoÄŸlu, daha sonra Emekli Astsubaylar DerneÄŸi (TEMAD) Çanakkale Åžubesi’ne geçti. Basına kapalı olarak gerçekleÅŸtirilen görüşmenin ardından Bakan ÇavuÅŸoÄŸlu, Çarşı Caddesi’nde yaya olarak esnafı ziyaret edip, dertlerini dinledi. ÇavuÅŸoÄŸlu’na vatandaÅŸlar ve esnaf ilgi gösterdi. Bazı vatandaÅŸlar ise fotoÄŸraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı. Çarşı Caddesi’nden Çanakkale’nin meÅŸhur Aynalı Çarşısı’na geçen Bakan ÇavuÅŸoÄŸlu’na Çarşı BaÅŸkanı Neslihan Ar tarafından bilgi verildi. Burada da Aynalı Çarşı esnafını ziyaret eden Bakan ÇavuÅŸoÄŸlu, öğle yemeÄŸini AK Partililer ve beraberindeki heyetle birlikte esnaf lokantasında yedi.

Bakan ÇavuÅŸoÄŸlu hava yolu ile Antalya’ya gitmek üzere Çanakkale’den ayrıldı.

Dilek AkÅŸen

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech