Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Çavuşoğlu Aynalı Çarşı’da

Bakan Çavuşoğlu Aynalı Çarşı’da

Bakan Çavuşoğlu Aynalı Çarşı’da

Bir dizi ziyaret için önceki gece Çanakkale’ye gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, tarihi Aynalı Çarşı’yı ziyaret ederek, esnaf lokantasında yemek yedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) STK buluşmasının ardından tarihi Aynalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu’nu karşılayan Aynalı Çarşı Esnaf Başkanı Neslihan Ar,  Bakan’a Çanakkale seramiği hediye etti.

Bakan Çavuşoğlu, Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında 29 Kasım’da şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı’nın ailesiyle görüşerek, başsağlığı diledi. Buradan, Vali Orhan Tavlı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Necmi İnce ve İl Emniyet Müdürü Celal Sel ile gazi polis memuru Seçkin Yıldırım’ı evinde ziyaret eden Çavuşoğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakan Çavuşoğlu, daha sonra Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Çanakkale Şubesi’ne geçti. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmenin ardından Bakan Çavuşoğlu, Çarşı Caddesi’nde yaya olarak esnafı ziyaret edip, dertlerini dinledi. Çavuşoğlu’na vatandaşlar ve esnaf ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar ise fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı. Çarşı Caddesi’nden Çanakkale’nin meşhur Aynalı Çarşısı’na geçen Bakan Çavuşoğlu’na Çarşı Başkanı Neslihan Ar tarafından bilgi verildi. Burada da Aynalı Çarşı esnafını ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, öğle yemeğini AK Partililer ve beraberindeki heyetle birlikte esnaf lokantasında yedi.

Bakan Çavuşoğlu hava yolu ile Antalya’ya gitmek üzere Çanakkale’den ayrıldı.

Dilek Akşen

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech