Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kadınlar daha fazla mücadele ediyor”

“Kadınlar daha fazla mücadele

“Kadınlar daha fazla mücadele ediyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kollarının düzenlediği Büyük Kadın Buluşması’nda konuşma yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, referandum sürecinde kadınların önemine dikkat çekti.

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP Çanakkale Milletvekilleri Av. Muharrem Erkek, Bülent Öz, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı Nejat Önder ve CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. Celal Karakaş ve çok sayıda partilinin katıldığı programa katılım yoğun oldu. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Ayvacıklı depremzedelerle yakından ilgilenerek; “Her zaman yanınızdayız” dedi.

Kadınların referandum sürecinde büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Gökhan; “Bugünlerde çok önemli bir referandum süreci yaşıyoruz” dedi. Başkan Gökhan, “Bu referandumda kadınlar daha çok mücadele ediyor. Kadın örgütleri yoğun çaba içinde. Son yıllarda özellikle kadınlar daha çok duyarlılık gösteriyor, çünkü kadınlar toplumun iyiye gitmediğini hissediyorlar. Dolayısıyla referandum sürecini ve Anayasa Değişikliğini dikkatle izliyorlar. Tarihimizde de kadın, hep savaşan erkeğe destek verdi ve ülkenin bağımsızlığı için çalıştı” dedi. Kadınların mücadelesini önemsediğini kaydeden Başkan Gökhan, “Biz anayasa değişikliğini oylayacağız. Kadının ‘hayır’ı çok önemli. Kadın hayır dedi mi hayırdır. Kadın hiçbir pazarlığa gelmez, idealini satmaz. Dün hayır dediğine bugün evet demez, beri dönmez. Bu anlamda kadınlarımıza güveniyorum. Bu yalanlara bu palavralara kanmayacaklar. Neymiş efendim evet çıkarsa terör bitecekmiş, ekonomi düzelecekmiş. Nasıl olacakmış o? Madem terörü bitirecek, ekonomiyi düzeltecek gücün vardı kim elini tuttu? diye konuştu. Şimdi sizi kandırmaya çalışıyorlar. Kandırılmamak için hayır diyeceksiniz” dedi.

“Bu bir siyasi parti konusu değildir” diyen ve hayırcıları terör örgütü ile yakın göstermek isteyenlere de tepki gösteren Başkan Gökhan, “Bizim onlarla işimiz olmaz. Ama bunu diyenlerinde geçmişlerini unutmuyoruz” diye konuştu. Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech