Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale’ye Her Gelişimde Heyecanlanıyorum”

“Çanakkale’ye Her Gelişimde Heyecanlanıyorum”

“Çanakkale’ye Her Gelişimde Heyecanlanıyorum”

Geçtiğimiz hafta sonu Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü Anma Konseri için Çanakkale’ye gelen, yıllardır birçok projede yer alan Yıldırım Bekçi ve TRT’nin tecrübeli sunucusu Mustafa Yolaşan duygularını gazetemizle paylaştı.
Çanakkale’de olmaktan her daim mutluluk duyduğunu ifade eden ünlü sunucu Yolaşan; “Ben Çanakkale’ye her geldiğimde heyecanlanıyorum. Çünkü Çanakkale bizim kuruluş, başlangıç yerimiz. Burası da Kahramanmaraş, Gaziantep gibi çok önemli bir şehir. Çanakkale’yi çok severim. Her gelişimde tüylerim diken diken olur. Çok anlamlı bir şehirdir. Gelmekten mutluluk duyuyorum. Ülkemizi de Atatürk’ü de çok sevdiğimden Çanakkale benim için özel bir şehirdir.” dedi.
Çanakkale’ye ilk gelişi olmadığını söyleyen usta sanatçı Bekçi; “Ben Çanakkale’de olmaktan çok mutluyum. Zaten her yaz bir iki kez mutlaka uğruyorum. Çanakkale’de çok sayıda konser  de verdim. Benim için özel şehirler vardır. Bursa, İzmir, Samsun, Urfa gibi. Çanakkale de bu şehirlerden biri. Türk Sanat Müziği Çanakkale’de çok seviliyor. Özellikle bu kutsal günler ve anlamlı haftada ben de burada olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.”diyerek duygularını ifade etti.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech