Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

18 Mart Hazırlıkları Gece Gündüz Sürüyor

18 Mart Hazırlıkları Gece

18 Mart Hazırlıkları Gece Gündüz Sürüyor

Çanakkale Belediyesi ekipleri tarafından sokak ve cadde lambalarını düzenleme çalışması yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nın etrafında daha önceden dikilen çiçeklerin aralarında bulunan otlar, belediye ekipleri tarafından temizlendi.

18 Mart tarihinin yaklaşması ile sokak ve caddelerde düzenleme çalışmaları da hızlandı. Çanakkale Belediyesi ekipleri tarafında sokak aralarında ki ve cadde üzerindeki patlak lambalar tamir edilerek düzenleme yapıldı. Aynı zamanda park ve bahçeleri düzenleme çalışmaları da hızlandırıldı.

OTLAR DA TEMİZLENDİ

Çanakkale’nin hemen her etkinliğine ev sahipliği yapan ve kentin en işlek noktası konumunda olan Cumhuriyet Meydanı’nın etrafındaki peyzaj çalışmaları tam hız devam ediyor. Çanakkale’de yapılan her türlü etkinliğin başlama noktası olan Cumhuriyet Meydanı’nın etrafındaki çevre düzenlemeleri, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin yıl dönümünün yaklaşması ile hız kazanarak devam ediyor. Yazın yaklaşmasıyla geçtiğimiz haftalarda meydanın etrafında bulunan alanlara çiçek ekimi yapan Belediye ekipleri, o çiçeklerin etrafında çıkan otları temizleme çalışması yaptı. Çiçekler arasında çıkan otlar hem ekilen çiçeklerin görüntüsünün kötü olmasına hem de büyümesine engel oluyor. Çanakkale Belediyesin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu kilit konumlardaki çevre çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

Eren Aşnaz – Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech