Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fener Alayı 19 Mart’ta

Fener Alayı 19 Mart’ta

Fener Alayı 19 Mart’ta

Çanakkale Belediyesi tarafından 18 Mart Törenleri kapsamında yapılması planlanan fener alayının 19 Mart akşamına alındığı bilgisi paylaşıldı.

Fener Alayı dolayısıyla belediye tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıldönümü kapsamında 18 Mart 2017 Cumartesi günü Çanakkale Valiliğinin koordinasyonunda gün boyu icra edilecek olan yoğun tören programı ve etkinlikler ile yine aynı gün Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirilecek olan Boğaz Köprüsü Temel Atma Töreni programları nedeniyle Çanakkale Valiliği Tören Tertip Komitesi kararı doğrultusunda Belediyemizin her yıl 18 Mart günü gerçekleştirdiği fener alayı, havai fişek gösterisi ve konser etkinlikleri bu yıl 19 Mart 2017 Pazar günü düzenlenecektir.

Bu doğrultuda, 19 Mart 2017 Pazar günü saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanından başlayacak olan Fener Alayının akabinde saat 20.30’da Yat Limanında havai fişek gösterisi, saat 21.00’de de Cumhuriyet Meydanında Funda Arar konseri gerçekleştirilecektir. Etkinliklerimize tüm kentlilerimizin katılımlarını diler, kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech