Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turgut Reis’li Akaman’dan Atletizmde Büyük Başarı

Turgut Reis’li Akaman’dan Atletizmde

Turgut Reis’li Akaman’dan Atletizmde Büyük Başarı

Turgut Reis Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Nihan Akaman’ın, Çanakkale atletizminde kısa sürede üst üste göstermiş olduğu başarılarla dikkat çekiyor.

Çanakkale’yi atletizmde başarı ile temsil eden Turgut Reis Ortaokulu öğrencisi Nihan Akman, 23-24-25 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen 16 Yaş Altı Salon Türkiye Şampiyonası’nda  60 metre mesafede Türkiye 4’üncüsü olarak önemli bir derece elde etti. Başarılı sporcu madalyasını Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’ın elinden aldı.

KISA SÜREDE ÖNEMLİ BAŞARI

Başarılı sporcu için antrenörü Vijdan Berberoğlu umutlu konuştu. Akaman’ın Çanakkale için bir şans olduğunu belirten ve atletizm de gelecek vaat eden bir sporcu olduğunu belirten Berberoğlu, kendisinden çok daha önemli başarılar beklediklerini söyledi.

Turgut Reis Ortaokulu Müdürü Şule Yıldızoğlu ise Akaman’ın göstermiş olduğu başarı ile gurur duyduklarını söyledi. Yıldızoğlu, Nihan’ın okuldaki diğer öğrencilere güzel bir örnek teşkil ettiğini belirterek “Ondan çok güzel derece ve başarılar bekliyoruz. Okulumuz böyle başarılı bir sporcu öğrenciye sahip olduğu için övünç duymaktadır” dedi.

Turgut Reis Ortaokulunun başarılı öğrenci sporcusu önümüzdeki hafta Edirne’de gerçekleşecek olan bölge koşusunda 100 metre engelli ve 100 metre mesafeli sürat koşularında piste çıkacak.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech