Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale Halkına Şikâyet Etti

Çanakkale Halkına Şikâyet Etti

Çanakkale Halkına Şikâyet Etti

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İŞKUR tarafından 6 ay süre ile verilen 1200 işçiden belediye olarak faydalanmak istenmesine rağmen, hiçbir işçinin verilmediğini belirtti. Geçen yılda yalnızca AK Partili Belediyelere işçi yardımında bulunulduğunu söyleyen Gökhan; “Şiddetle kınıyorum ve Çanakkale halkına şikâyet ediyorum” diye konuştu. 

İŞKUR tarafından verilen toplum yararına formlar kapsamında 6 ay süre ile işçi verme programı kapsamında, Çanakkale’de 1200 işçinin kamu kurumlarına yerleştirileceği açıklanmıştı. Mart ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Gökhan, Çanakkale Belediyesi olarak 60 işçi kontenjanı istenmesine rağmen, bir işçinin dahi verilmediğini söyledi. Geçen yılda aynı şekilde işçi programından faydalanamadıklarını ifade eden Gökhan, yalnızca Ak Partili Belediyelere işçi verildiğini açıkladı. Gökhan, yapılanın particilik olduğunu belirterek İŞKUR’u Çanakkale halkına şikâyet etti.

Gökhan yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

“İŞKUR’un toplum yararına formlar kapsamında kamu kurumlarına 6 ay süre ile işçi veriyorlar.  Biz bunu daha önce almıştık. 1200 geçici işçi verilecekti. Geçen sene bize vermediler. Neden verilmediğini sorduğumuzda işçi sayısı azdı dediler. Sadece ve sadece AK Partili Belediyelere vermişler. Bu sene 60 kişilik talep istemiştik ve vereceklerini söylemişler. Bu sefer hesap yapmışlar vermemişler. İnsan iki tane, bir tane verir. Bu kadar particilik, bu kadar insanlara eziyet vebamıdır.

VERİLEN İŞÇİLER ÇANAKKALE HALKINA HİZMET EDECEK

Sonuçta bana vermeyeceksin. Ben evime istemiyorum. O verilen işçiler Çanakkale halkına hizmet edecek. Çanakkale belediyesi de vergi veriyor. Bugün itibari ile Çanakkale Belediyesi’nin vergi dairesine ve SSK’ya beş kuruş borcu yok. 60 tane veremedin bari iki tane al demez mi ya. Bugün böyle. Yarı Başkanlık olursa halimiz nice olur. Onun için şiddetle kınıyorum ve Çanakkale halkına şikâyet ediyorum.

Eren Aşnaz

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech