Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşadamlarına 150 bin TL’lik Nefes

İşadamlarına 150 bin TL’lik

İşadamlarına 150 bin TL’lik Nefes

Çanakkale Ticaret Borsası, TOBB Nefes Kredisi Limitini 150 Bin liraya çıkartarak, üyelerinin rahat bir nefes almalarını sağladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Kredi Garanti Fonu teminat desteğiyle, Ziraat Bankası ve Denizbank ortaklığında başlatılan TOBB Nefes Kredisi kampanyası kapsamında üyelerine yönelik olarak kişi başı 100 bin TL’lik fon oluşturan Çanakkale Ticaret Borsası, kredi limitini 150 bin TL’ye çıkardığını açıkladı.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, “Bilindiği üzere, Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın başlattığı TOBB’un desteklediği, Ziraat Bankası, Denizbank ve Kredi Garanti Fonu ortaklığında oluşturulan Çanakkale Ticaret Borsası olarak bizimde katkı verdiğimiz yıllık yüzde 9,90 faiz oranı ile KOBİ’lerimizin finansman ihtiyacına nefes olmayı sağlayan ‘TOBB Nefes Kredisi’ projesi için Çanakkale Ticaret Borsası olarak 300 üyemize 5milyonTL’lik kaynak yarattık. Böylece borsamız üyelerine piyasaların tedirgin olduğu bu zor günlerde Çanakkale iş dünyamıza bir umut olmaya, bir nefes olmaya çalıştık” dedi.

ÇTB olarak hedeflerinin üyelerin finansmana erişimde yaşadığı sıkıntıları gidermek olduğunu belirterek, ekonomik olarak zor günlerden geçerken, şimdi ekonomiyi normalleştirme ve somut adımlar atma zamanı diyen Başkan Üzen, “Özellikle de böyle bir dönemde olumlu işler yapmak ve Türkiye ekonomisinin sağlamlığını hem insanımıza göstermek, hem de dünyaya tanıtmak, çok daha önemli hale geldi. Bu kapsamda, ilk olarak faiz baskısı altında ezilen KOBİ’lerimize ucuz finansmanın önünü açtık. Şimdi de Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda TOBB Nefes Kredisine kişi başı 100 bin TL olan limiti 150 bin TL’ye çıkartarak üyelerimizin hizmetine sunuyoruz.

KOBİ niteliğindeki üyelerimiz, TOBB Nefes Kredisi’ne başvurabilmek için öncelikle Borsamızdan ‘TOBB Nefes Kredisi İçindir’ ibareli faaliyet belgesi alacaktır. Daha sonra üyelerimiz Ziraat Bankası ve Denizbank’ın herhangi bir şubesine giderek bankanın talep edeceği kredi evrakları ile müracaat edecektir. Kredi talebi ile ilgili nihai değerlendirmenin ilgili bankalar tarafından yapılacağını belirten Başkan Üzen, KOBİ’lerimizin faaliyetlerinde onlara destek niteliğindeki bu yeni kaynağın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Haber Merkezi

 

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech