Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bisiklet Fuarı İçin Start Verildi

Bisiklet Fuarı İçin Start

Bisiklet Fuarı İçin Start Verildi

23-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Çanakkale Bisiklet Fuarı Tanıtım ve Koordinasyon toplantısı dün Akol Otel’de gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya, Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı başta olmak üzere birçok kamu kurumu temsilcileri katıldı.

Kamu kurumları gerçekleştirilen bisiklet turnuvası koordinasyon toplantısına Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ ile kamu kurum ve kuruluşları müdür ve temsilcileri katıldı. Yapılan toplantıda GTP Turizm A.Ş Ortakları Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik tarafından organizasyon hakkında bilgi verildi.

İlk olarak konuşan Aydeğer etkinliği amaç ve hedeflerini açıklayarak; “Organizasyonumuzu amacı temel olarak her şeyden önce Çanakkale ekonomisine ve turizmine katkı sağlamak en önemli hedeflerimizin arasında… Bunu yaparken spor genç nesillere ve kendi vatandaşlarımıza sevdirmek de en önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Ülkelerde en önemli harcamalar sağlık anlamında gerçekleşiyor. Aslında bunu da kontrol etmek için sağlıklı yaşamı güçlendirecek spor faaliyetlerine ağırlık vermeye devam ediyor. Yaptığımız her faaliyetin temelinde bölgemize ve ülkemizin tanıtımına katkı sağlaması en önceliklerimiz arasında yer almaktadır” diye konuştu.

TROYA TEMASINI ÇEŞİTLENDİRECEĞİZ

Gerçekleştirilen etkinliğin 2018 Troya Yılı için önemine vurgu yapan Aydeğer, konuşmasına; “Bunun yanında 2018 Yılı’nın Troya Yılı olması ile ilgili çok önemli bir çalışma yürütmekteyiz. Çanakkale Ticaret Sanayi Odası ve birçok kurum temsilcilerimizin destekleri ile gerçekleşecek bir çalışma. Çalışmamızın temel amacı 2018 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan onlarca spor, sanat, eğitim, bilim alanındaki etkinliklerin Troya teması etrafında çeşitlendirilmesi. Troya’nın çok güçlü marka ve iletişim gücü sayesinde yapılacak olan tanıtımlarda etkin olarak kullanılmasını hedefleyen bir çalışma bu” diye devam etti.

Aydeğer’in ardından konuşan Çelik gerçekleştirilen proje ve etaplar hakkında detaylı bilgilendirme yaptı.  Eren Aşnaz

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech