Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vekil Erkek’ten Borsa’ya Ziyaret

Vekil Erkek’ten Borsa’ya Ziyaret

Vekil Erkek’ten Borsa’ya Ziyaret

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve CHP Çanakkale Milletvekili Avukat Muharrem Erkek, geçen hafta Çanakkale Ticaret Borsası Meclisine ziyaret gerçekleştirdi.
Toplantıda Türkiye ve Çanakkale ekonomisi, sektörler, istihdam seferberliği gibi güncel konular hakkında değerlendirilmelerde bulunuldu.

Milletvekili Muharrem Erkek’i Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, Meclis Başkan Yardımcıları Cem Demir ve İzzet Arıcı Meclis Üyesi Yaşar Çetin, Genel Sekreter Sevcan Elver, Borsa görevlileri Musa Çelik, Burcu Genç, Gözde Kartal ve Fatih Doğu karşıladı.

Milletvekili Muharrem Erkek öncelikle Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Üyelerinin sektörleri ve yaşadıkları ilçelerin durumları hakkında bilgiler alarak sorunlarını dinledi.
Yoğun bir çalışma programı içerisinde bulunduklarını ifade eden Muharrem Erkek “Bugün de Ticaret Borsası ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum” dedi.
Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ayrıca Türkiye anayasa değişikliği referandumu ile ilgili olarak Borsa Meclis üyelerine bilgiler verdi. Milletvekili Erkek son olarak gösterilen misafirperverlikten dolayı Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Meclis Başkanı Abdullah Deniz ve Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek’e Borsaya teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech