Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akkuzuluoğlu: “Huzur İstiyoruz”

Akkuzuluoğlu: “Huzur İstiyoruz” Vatan

Akkuzuluoğlu: “Huzur İstiyoruz”

Vatan Partisi Çanakkale İl Başkanı Arif Tolga Akkuzuluoğlu, referanduma yönelik yazılı basın açıklaması yayımladı.

Vatan Partisi Kars’taki Kurultayında Genel Başkanımız Doğu Perinçek; ‘Bu Kurultay Türkiye’nin yeni bir döneme girişinin göstergesidir. 1980’de başlayan Borçlanma ve Bölünme Dönemi 2014 Silivri Duvarlarının yıkılmasıyla son bulmuştur. Türkiye FETÖ ve PKK ile mücadele etmektedir. Ülkemiz Atlantik zincirini kırıyor. Avrasya’da bağımsız, başı dik konumuna yerleşiyor’ diyerek Türkiye’mizin içinde bulunduğu süreci özetlemiştir.

Kurultayda Sayın Perinçek’in yaptığı diğer bir saptama da Milli Güçler için iktidar dönemine girmiş bulunduğumuzdur. Anayasa Değişiklik teklifinin halkoylamasına götürülmesi dayatmasına karşı mücadele vermekteyiz. Vatan Partisi Çanakkale İl Örgütü olarak bu süreci yönetme kapsamında öncelikle Çanakkale’deki oda, dernek, sendika gibi sivil toplum örgütlerini ve siyasi partileri ziyaret ettik. Hayır dayanışmasına zemin aradık. Gittiğimiz, konuştuğumuz tüm örgütler hayır diyeceklerini açıkladılar.

Yaşadığımız günlerin ülke içinde Evet/Hayır mücadelesi günleri olmaması gerektiğini biliyoruz. Öncelikli görevlerimizin; Vatan Savaşını kazanmak ve ekonomik zorlukları göğüslemek için birleşmek olduğunu görüyoruz. Bu süreç sonucunda bütün milli güçleri birleştirecek ve milli güçlerin iktidarının önündeki engelleri kaldıracağız.”

“CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNE HAYIR”  

“Halkoylamasına sunulan sistemle; yalnız adam yönetimi kurulabilir ama yalnız adam Tek Adam olamaz. Yalnız adam milleti birleştiremez, güçlü bir hükümet kuramaz, Türkiye’nin terör ve ekonomik sorunlarını çözemez. Yalnız adam ancak emperyalist emeller için kolay yönlendirilebilecek bir hedef olur. Türkiye’nin yükselişi ve huzuru  yalnızlaştırılan bir Cumhurbaşkanı ile değil, güçlü bir yönetimle mümkündür.

Bugün bu dayatmanın aksine ve ivedilikle Milli Seferberlik Hükümetini kurmalı,  ABD planlarını bozmalıyız. ABD planlarını bozmanın Milli Hükümetten önceki aşaması halkoylamasında  HAYIR demek ve önümüzdeki dayatmayı ortadan kaldırmaktır.”

“HUZUR İSTİYORUZ”

“Cumhurbaşkanlığı Sistemi, huzur getirmeyecektir. Halkımızın öncelikli beklentisi ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanmasıdır. Bugün huzurun ve güvenliğin  sağlanması için devletin ve milletin tüm güçlerinin topyekun seferber edilmesi  gerekliyken  vatandaş evet, hayır mücadelesine itilmiştir. Bu mücadele huzuru değil, huzursuzluğu doğurmaktadır.”

BAŞARININ ANAHTARI

“‘Başarıların ilk kaynağı iyimserliktir. İyimserlik, çalışan ve üreten insanın BESMELESİDİR. İyimserlik,Türkiye ve Bölge gerçeklerine dayanmaktadır.'(*)

Tüm içtenliğimizle, iyimserliğimizle ve kararlıkla; Evet, Hayır’ı bir kutuplaşma olmaktan çıkartarak bütün halkımızı hayırda birleştirmek için çalışıyoruz. Hayırda birleşmek iktidarı da halkımızı da ferahlatacaktır. Hem Türkiye hem de iktidar büyük tuzaktan kurtulacaktır. Biz Çanakkale Vatanseverleri; dayatılan Başkanlık Sistemine  güçlü bir hayır diyeceğiz. Bu Hayır Türkiye’nin en güçlü ‘Hayır’ı olacaktır. Türkiye Hayırda, Hayırlıda birleşecektir.”

 Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech