Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Takım’da İÇDAŞ Damgası

Milli Takım’da İÇDAŞ Damgası

Milli Takım’da İÇDAŞ Damgası

26.Athens Eurolymp yarışlarında ülkemizi temsil edecek olan Yelken Milli Takımı’na en çok sporcu veren iki kulüpten biri İÇDAŞ Spor oldu.

İÇDAŞ Spor Kulübü’nün denizdeki başarısı Yelken Milli Takımı’na yansıdı. 12 kişilik Yelken Milli Takımı’na 3 sporcu, İÇDAŞ Spor Kulübü’nden seçildi. Yelken Milli Takımı’nın yardımcı antrenörü de İÇDAŞ Spor Kulübü’nden Onur Yalçın oldu.

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF), 06-12 Mart 2017 tarihleri arasında Yunanistan’da gerçekleştirilecek olan 26. Athens Eurolymp yarışlarına katılacak olan Yelken Milli Takım kadrosunu açıkladı. RS:X Gençler ve Techno 293 U15 ve U17 Yelken Milli Takım kadrosuna su sporlarında Türkiye’nin daima gururu olan İÇDAŞ Spor Kulübü damga vurdu. Murteza Berkay Okumuş, Ayşe Zeynep Türkoğlu ve Miray Saki milli takım formasıyla Atina’da ülkemiz için yelken açarak, Türk bayrağını dalgalandıracaklar. Dünya yelken yarışları arasında Avrupa ayağında en önemli yarış olarak gösterilen 26. Athens Eurolymp’da, İÇDAŞ Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları Türkiye adına şampiyonluk için mücadele edecekler.

İÇDAŞ Spor Kulübü antrenörü Onur Yalçın, Yelken Milli Takımı yardımcı antrenörü olarak, antrenör Diederik Bakker ile birlikte sporcularımızın başarısı için Atina’da olacaklar. Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech