Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Kepez’den Muhalefet Partilerine Ziyaret

AK Parti Kepez’den Muhalefet

AK Parti Kepez’den Muhalefet Partilerine Ziyaret

16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Referandum öncesi, AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok ve Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Belde Başkanlığını ve CHP Belde Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok ve Yönetim Kurulu CHP Kepez Belde Başkanı Birol Arslan ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Ziyaret, Kepez CHP Belde Başkanlığında gerçekleşirken, CHP Belde Başkanı Birol Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belde ile ilgili ve gündemimiz de olan Referandum süreci ile ilgili olarak da Kepez de bir kutuplaşma olmadığı gibi önemli paylaşımlarda bulunuldu. Karşılıklı iyi niyetlerin gösterildiği bu sıcak ortamda AK Parti Belde Başkanlığı da Arslan’a ve yönetimine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.
AK Parti Belde Başkan’ı  Alper Altınok ve Yönetim Kurulu ardından MHP  Belde Başkanı Recep Yılmaz ve Yönetim Kurulu’nu da MHP Belde Başkanlığı’nda ziyaret etti. AK Parti Belde Başkan’ı ve Yönetimini MHP Belde Başkan’ı ve Yönetimi sıcak bir şekilde karşıladı. Altınok, Referandum süresince Genel Merkezlerin birlikte hareket etmesinin ülkenin geleceği için ne kadar önemli olduğunun göstergesi olduğunu düşündüğünü söyledi.
Referandum sürecinin siyasi bir tercih olmadığının ülkenin geçmişte yaşadığı birçok sıkıntıyı, sorunu tekrar yaşamamak adına hazırlanan bir çalışma olduğu gerekliliğini ifade etti. Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde de bu bakış açısı doğrultusunda olduğunu Kepez’de Referandum süresince aklı selim ve barış dilinin hakim olduğu bir süreç geçirmeyi ve Evet de çıksa Hayır da çıksa Milletimizin, belde sakinlerimizin başımızın tacı olduğunu belirten Altınok “Birlikte hareket etme gerekliliğini gösterebilmek adına da bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini” söyledi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech