Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İçişleri Bakanı Soylu Çanakkale’ye Geliyor

İçişleri Bakanı Soylu Çanakkale’ye

İçişleri Bakanı Soylu Çanakkale’ye Geliyor

AK Parti Genel Merkezi 25 Şubat’ta bir tanıtım toplantısı yaparak referandum çalışmalarına başlayacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 26 Şubat Pazar günü İçdaş Kongre Merkezi’nde AK Parti Barbaros Mahallesi Üyeleri ile bir araya gelecek.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu Merkez İlçe Teşkilatında bir basın açıklaması yaptı. Açıklama da 25 Şubat’ta yapılacak bir tanıtım toplantısı ile referandum çalışmalarına başlanacağı, 26 Şubat Pazar Gününde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Barbaros Mahallesi üyeleri ile İçdaş Kongre Merkezi’nde bir araya geleceği bildirildi.

Babacanoğlu yaptığı açıklamada; “Ülkemiz 16 Nisan’da Türkiye’mizin istikrarı ve istikbali için Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin halk oylamasına gidiyor. Genel Merkezimiz 25 şubatta bir tanıtım toplantısıyla start verecek. Ak Partimizle MHP’nin ortaklaşa çalışması sonucu hazırlanan bu Anayasa değişikliğinden önce 15 Temmuz alçak darbe girişimi yaşanmıştır. Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden dış mihrakların piyonları bugünlerde Anayasaya hayır kampanyaları düzenlemektedirler. FETÖ’sü, PKK’sı, HDP’si aynı safa geçmişlerdir. CHP ise bu yol arkadaşlarından gizlenme derdinde her hayırlı işe hayır demenin mahcubiyetiyle baş başadır. Boğazımıza kadar köprü istiyoruz pankartları sahilimizde asılı duruyor. Çanakkale’miz 16 Nisan’da vereceği EVET’lerle rahmetli Özal’ın, Demirel’in, Türkeş’in, Erbakan’ın, Yazıcıoğlu’nun hayalini gerçekleştirecektir. Biz Çanakkale Merkez ilçe teşkilatı olarak üye buluşmaları çerçevesinde en büyük mahallemiz olan Barbaros üyelerimizle Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soyluyu buluşturmak için bir program yaptık. Davetiyelerimizi dağıtmaya başladık. İnşallah 26 Şubat 2017 pazar günü İçdaş kongre merkezinde saat 14.00deki programa teşriflerinizi bekliyorum” dedi.

Dilek Akşen

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech