Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocukların Maçı Yarıda Kaldı

Çocukların Maçı Yarıda Kaldı

Çocukların Maçı Yarıda Kaldı

Barbaros Spor U14 ile Hastane Bayırı Spor, U14 takımları arasında gerçekleşen Play-Off’a çıkma mücadelesine hakemin kararları damga vurdu.

Amatör ligde gruplardan Play-Off’lara çıkma maçında Barbaros Spor ile Hastane Bayırı Spor U14 takımları karşı karşıya geldi. 18 Mart Stadyumu yanındaki suni çim sahada haftasonu saat 12:00’da başlayan maçı, TFF Çanakkale İl Hakemi Nurşen Dursun yönetti.

Maçın başlama vuruşunun ardından ilk dakikada Barbarosspor takımı, bulduğu golle 1-0 öne geçti. Hastane Bayırıspor 4’üncü dakikada lehine verilen penaltı kararını gole çeviremedi. Maçın 21’inci dakikasında Barbaros Spor ceza sahası içinde meydana gelen olayda Hastane Bayırıspor oyuncusu, Barbarosspor oyuncusunu iterek yere düşürmesinin ardından kırmızı kart gördü. Ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. Morali bozulan Hastane Bayırıspor oyuncuları, oyundan düştüğü anda Barbarosspor’un ikinci golü geldi. Bu golden 5 dakika sonra yine Barbarosspor’un kaydettiği golle 35 dakikalık ilk devre, 3-0 olarak sona erdi. Verdiği her kararla Hastane Bayırıspor Teknik Direktörü Ercan Şenol’un tepkisini çeken hakeme devre arasında Ercan Şenol serzenişlerde bulundu. İkinci devreye çok hızlı bir giriş yapan Barbarosspor, hemen bulduğu golle farkı 4’e çıkardı. Çok geçmeden bir gol daha yiyen Hastane Bayırıspor, 44’üncü dakikada bir de kırmızı kart görünce maçta 9 kişi kaldı. Şenol, bu kart sonrasında skor Barbarosspor lehine 5-0’ken takımını sahadan çekti.

Hakeme olan tepkisini gazetemize değerlendiren Hastane Bayırıspor Teknik Direktörü Ercan Şenol şunları söyledi; “Hakem, tam manasıyla maçı katletti. İlk kırmızı kartta o denli bir hareket görmedim. Zaten bunlar daha 14 yaşında çocuklar. Biraz daha tolerans gösterilebilirdi. Bu bizim için çok ama çok önemli bir maç. Böyle maçlara bu kadar deneyimsiz bir hakemin verilmesi çok yanlış… Hakemin bu çocukları bu kadar üzüp emeğimizi çöpe atması hoş olmadı.”

Ercan Şenol, takımı sahadan çektikten sonra soyunma odasına giden Hastane Bayırsporlu oyuncular, koridorlarda bağırarak hakeme tepki gösterdi.  Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech