Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Bir Oyuncak Bin Mutluluk’ Dağıttılar

‘Bir Oyuncak Bin Mutluluk’

‘Bir Oyuncak Bin Mutluluk’ Dağıttılar

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Çanakkale Doğa Okulları Öğrenci Meclisi ve Okul Aile Birliği’nin organize ettiği ‘Bir oyuncak bin mutluluk’ kampanyası düzenlendi.

Proje kapsamında Doğa Okulları öğrencileri topladıkları oyuncakları Kayadere İlkokulu’nun miniklerine ulaştırdılar. Sürpriz oyuncaklarına kavuşan öğrencilerin mutluluğu duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

‘Bir oyuncak, bin mutluluk’ adı altında gerçekleşen sosyal sorumluluk projesi, Doğa Okulları’nın lobisinde hazırlanan standa öğrencilerin getirdiği oyuncaklarla başladı. Her geçen gün sosyal sorumluluk projesine destek veren öğrencilerin getirdiği oyuncaklar paketlenerek biriktirildi. Çanakkale Doğa Okulları Müdürü Hıdır Kılıç, Psikolojik Danışman Rehber Öğretmenlerinden Saadet Lapsekili ve Tarih Öğretmeni Ayşenur Büyükkarakaya, Okul Aile Birliği Başkanı Ebru Şahin, Başkan Yardımcısı Arzu Meriç, Sekreter Elif Elmalı, Muhasip Burcu Ulutuğ ve Üyeler Tuba Ülten, Özge Dağgeçen, Gamze Güner Ünlü, Gül Özen ile birlikte t-MBA Öğrenci Meclisi Başkanı Gizem Üzen ve Doğa İlkokulu Öğrenci  Meclisi öncülüğünde hazırlanan oyuncaklar Kayadere İlkokulu’ndaki miniklere teslim edildi. Sürpriz ziyaretten adeta mutluluktan havaya uçan minik öğrenciler yeni oyuncakları ile keyifli vakit geçirdi.

Duygusal anların da yaşandığı ziyaretin tekrarı olacağını söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Ebru Şahin, öğrencilerin diğer ihtiyaçlarını da karşılamak için okulda kermes düzenleyeceklerini ve elde edilecek gelirle desteklerine devam edeceklerini ifade etti.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech