Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Depremzedelere Voleybol Ziyafeti

Depremzedelere Voleybol Ziyafeti Vestel Venüs

Depremzedelere Voleybol Ziyafeti

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde önceki gün oynanan Çanakkale Belediyespor, Fenerbahçe karşılaşmasını, deprem bölgesinden getirilen çocuk ve kadınlar  heyecanla izledi.

Ayvacıklı depremzedeler, Çanakkale Belediyespor’u evinde oynadığı maçta yalnız bırakmadı. Belediyesporlu voleybolcular da depremzedeleri çiçeklerle karşıladı. Kendilerini izlemeye gelen depremzedeler ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler. Bol bol hatıra fotoğrafı çekindiler.

Çanakkale Belediyespor, hafta sonu evinde ağırladığı Fenerbahçe karşısında galibiyeti son anda kaçırdı. Başa baş geçen mücadelede ilk seti yaptığı ataklarla 25-20 Fenerbahçe aldı.
Belediyesporlu voleybolcular ilk seti kaybetmelerinin ardından 25-20 maçı berabere getirdi.
3.  ve 4. Set yine çetin bir mücadele ile devam ederken Belediyespor taraftarı takımlarını desteklemekten bir an geri kalmadı. Buna rağmen 3. Seti Fenerbahçe alırken, 4. seti yine Belediyespor aldı.
Belediyespor son sete iyi başlamasına rağmen, Fenerbahçeli Voleybolcular yaptıkları ataklarla, son anda 14-16 maçı aldı. Boğazın Sultanları karşılaşmadan 3-2 yenik ayrılmasına rağmen puanını 28’e yükseltirken, Fenerbahçe ise evine 41 puanla döndü.

Özlem Uysal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech