Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

14 yıl sonra buluştular

14 yıl sonra buluştular

14 yıl sonra buluştular

Şair Bedirhan Altın, Çan Belediyesi’nin düzenlediği imza ve söyleşi günlerine katılmak üzere geldiği ilçede 14 yıl önceki ilkokul öğretmeni Bayram Ali Dur ile buluştu.

Uşak Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Şair Bedirhan Altın, ilkokul öğretmeni Bayram Ali Dur’u görev yaptığı Tevfik Emin Başarır İlkokulu’nda buldu.

Öğretmen olma hayalini sürdüren Altın, Çan İstiklal İlkokulu’nda üç yıl eğitim aldığı öğretmeni Bayram Ali Dur’u görev yaptığı okulda ziyaret etti. Duygulu anların yaşandığı buluşmada ‘insanlar kelimelerle düşünür’ sözlerini hatırlatan öğretmeni Dur, “14 yıl önce pırıl pırıl bir öğrencim olan Bedirhan’ı büyümüş olarak buldum. Özel bir öğrencimdi. Ben öğrencilerime sınıfta şiir okurdum. Onlar da şiir okurdu. Onlara ‘Çok kitap okuyun’ derdim. Bedirhan da çok kitap okumuş ve bugün bir yazar olmuş. Hem üniversite öğrencisi hem de kitap yazarı. Tüm ülkede şiir kitapları okunan bir yazar. Ben çok mutlu oldum, kendisi ile gurur duydum” dedi.

Şair Altın ise Şubat ayı programı kapsamında Çan Belediyesi’nin düzenlediği imza ve söyleşi günlerine katılmak üzere geldiğini, öncesinde de kendisine emek veren sevgili öğretmeni Bayram Ali Dur ile hasret gidermek istediğini kaydetti.

İHA

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech