Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

11 Yaşındaki Türünz’ün Satrançta Büyük Başarısı

11 Yaşındaki Türünz’ün Satrançta

11 Yaşındaki Türünz’ün Satrançta Büyük Başarısı

Zihinlerin Çanakkale 2016 – 2017 Kadınlar İl Birinciliği için yarıştığı turnuvada İÇDAŞ Spor Kulübü’nün 11 yaşındaki satranç sporcusu Dilek Türünz, “Turnuva 2’incisi” ve “12 yaş altı 1’incisi” olarak büyük bir başarıya imza attı.

Çanakkale 2016 – 2017 Kadınlar İl Birinciliği, 10-12 Şubat 2017 tarihlerinde Belediye Spor Tesisleri’nde yapıldı. Turnuvadaki satranç sporcularının yaş grubu 8 ile 84 arasında değişirken, siyah beyaz damalı zeminde zihinlerin maharetleri sergilendi.

İÇDAŞ Spor Kulübü Satranç Takımı’ndan 11 yaşındaki Dilek Türünz iki gün süren mücadelede madalyaya ulaşan isimlerden oldu. Dilek Türünz, bütün yaş gruplarını kapsayan “Turnuva 2’incisi” unvanını kazandı. Genç satranççı kendi yaş grubunu kapsayan “12 yaş altı” mücedelesinde ise 1’inciliği kazandı. Dilek Türünz’ün kupa ve madalyası Gençlik Merkezleri Müdürü Murat Albayrak tarafından takdim edildi.

Türkiye Satranç Federasyonu’na bağlı olarak düzenlenen 2017 Çanakkale Kadınlar İl Birinciliği, Belediye Spor ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yarışmada dereceye giren sporcular ödüllerini, Gençlik Merkezleri Müdürü Murat Albayrak, İl Temsilcisi Yasemin Kaçar, Belediye Spor Antrenörü Rıza Baysal, ÇASEM Antrenörü Atilla Aksay’un elinden aldılar. Turnuvanın şampiyonu Didem Nuray Yurdakul olurken, ikinci Dilek Türünz, üçüncü Nilsu Enç, dördüncü Nehir Yıldırım, beşinci Bensu Kahrıman ve en iyi UKD’siz sporcu Nesibe Nur Öztürk olarak kupa ve madalya ödüllerini Gençlik Merkezleri Müdürü Murat Albayrak’ın elinden aldılar. Turnuvada ayrıca teşvik amaçlı olarak en iyi 50 yaş üstü, en iyi 12 yaş altı, 10 yaş altı ve 8 yaş altı sporculara madalya verildi.

Haber Merkezi

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech