Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Genel Merkezi’nden Ayvacık için özel heyet

MHP Genel Merkezi’nden Ayvacık

MHP Genel Merkezi’nden Ayvacık için özel heyet

Mersin MHP Milletvekili Baki Şimşek ve İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ile 2 MYK Üyesinden oluşan bir heyet, yaşanan depremlerin ardından Çanakkale’ye geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Mersin MHP Milletvekili Baki Şimşek ve İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, 24. Ve 25. Dönem Tekirdağ Milletvekili ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Belen,  Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Erol Gül’den oluşan bir heyet Çanakkale MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Heyet Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’ya da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.  Genel Merkez tarafından görevlendirilen heyet, MHP İl Başkanlığı ile beraber deprem bölgesine giderek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını tespit ederek; inceleme sonrasında oluşturulacak raporu MHP Genel Merkeze Sunacak.

“Üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız” diyen İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve  “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatıyla buradaki eksiklikleri yerinde tespit etmek üzere buradayız” diyen Mersin MHP Milletvekili Baki Şimşek tüm Çanakkale halkına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekili Baki Şimşek; referandum süreci hakkında bir değerlendirme yaparak; “’MHP bitecekmiş’ diyenler var. Ülkücü dava arkadaşlarımız bizim sözümüze itibar etmelidir.  15 Temmuz’u iyi anlamak gerekiyor. Bu bir devleti kurtarma mücadelesidir. Biz PKK ile müzakere eden AKP ile değil mücadele eden AKP ile görüşüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi devleti kurtarmanın mücadelesini veriyor.  Genel Başkanımız ve partimiz hep haklı çıktı, hep de hakkı yendi. Biz oy kaygısı içinde değiliz” dedi.  Milletvekili Şimşek kendisine yönelttiğimiz partiden ihracı istenen dört milletvekili ile ilgili soruya; “Bu Vekiller MHP seçmeninin oyları ile seçilmiştir. Parti disiplininden aykırı olarak Hayır cephesindeki partileri ziyaret etmektedirler. Kimse kafasına göre herhangi bir parti ile görüşme siyasetine güdemez. Genel Başkanımız kimsenin hakkı yenmeden konunun araştırılmasını istedi” dedi.

AKP bizim çizgimize geldi diyen İstanbul Milletvekili Arzu Erdem sözlerine; “Milliyetçi Ülkücü camianın davası hep haksız eleştirilere uğramıştır. Ama liderimiz hep haklı çıkmıştır.  15 Temmuz’un yaşandığı gün hepimizin hayatı ince bir çizginin üzerinde idi. Ülkemiz 5 terör örgütü ile aynı anca mücadele etmektedir. Ülkemiz ele geçirilmeye çalışılıyor.  MHP inisiyatif kullanan bir parti bulmuş ve devletin geleceği teminat altına alan yegâne hareket milliyetçi harekettir. Biz hepimiz sahadayız, halkla iç içeyiz. Milliyetçi Ülkücü camia bu işe el koymuştur. AKP bizim çizgimize gelmiştir. MHP, AKP’ye yardımcı odludan ziyade onlar biz ne diyorsak bugün yerine getirdiler. Biz iktidara değil devlete gerekeni yapıyoruz. Biz her yerde liderimizin attığı adımların doğruluğunu anlatacağız. Eminim ki yarın ortaya çıkacak tabloda MHP tarih yazacaktır. Gelecek nesil diyecek ki bu ülke yok oluş aşamasında iken dirilişi sağlayan lider Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Milletin iradesi başımızın gözümüzün üstündedir” diye devam etti.

Dilek Akşen

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech