Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deprem Bölgesine Bir Ziyaret de GESTAŞ’tan

Deprem Bölgesine Bir Ziyaret

Deprem Bölgesine Bir Ziyaret de GESTAŞ’tan

Gestaş, deprem bölgesini önceki gün ziyaret ederek depremzedelere giyim yardımında bulundu. Gestaş personeli, Yukarıköy ve çevre köylerdeki depremzedelere mont ve bot dağıttı; bir kısmı da ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim edildi.

Ayvacık’ta yaşanan, 6 Şubat’tan bu yana irili ufaklı boyutlarda devam eden depremlerin yaraları yavaş yavaş sarılırken ilin denizcilik şirketi Gestaş, depremzedelere giyim yardımında bulundu. Özellikle çocukların kaban ve bot ihtiyacını karşılamak için harekete geçen Gestaş, depremden zarar gören köylerdeki vatandaşlara giyecek yardımı yaptı. Giyim yardımları depremden en fazla hasar gören Yukarıköy ve civarı köydeki çocuklara iletilirken fazlası da ihtiyaç halinde dağıtılmak üzere Çanakkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın depolarına koyuldu.

Yardımlar cuma günü ve pazartesi günü olmak üzere iki günde Gestaş personeli tarafından Yukarıköy ve çevre köylerdeki depremzede çocuklara ulaştırıldı; büyük bir kısmı da ihtiyaç halinde muhtaç sahibi depremzedelere verilmek üzere ilgililere teslim edildi. Çanakkale Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın görevlileriyle birlikte ihtiyaç sahipleri tek tek belirlenirken kaldıkları konteynerlerde ziyaret edilen depremzede vatandaşlarla yakından ilgilenildi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech