Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Gökhan; “Herkes Nutuk okumalı”

Başkan Gökhan; “Herkes Nutuk

Başkan Gökhan; “Herkes Nutuk okumalı”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan eğitime destek amacı kapsamında okul ziyaretlerine devam ediyor.  Başkan Gökhan, son olarak Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine ‘Atatürk’ün Söylevi’ni dağıttı.

Okul yönetimleri tarafından belirlenen listeler doğrultusunda kentteki ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki öğrencilerin okuyabileceği, hikâye kitabı ve romanların temini sağlanmaya devam ediliyor.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, göreve geldiği günden bu yana her yıl kentteki okulların ihtiyaçlarına yönelik ziyaretler gerçekleştiriyor. Okul kütüphanelerinin geliştirilmesi adına katkılarına devam eden Çanakkale Belediyesi son olarak Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine 120 adet “Nutuk”  adlı eseri dağıttı.

Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Timur Uygun tarafından kapıda karşılanan Başkan Gökhan 8/B Sınıfı öğrencilerine “Nutuk” adlı eseri dağıtırken; “Bu Mustafa Kemal Atatürk’ün söylevidir. Cumhuriyet nasıl kurulmuş sorusunu soran herkesin okuması gereken kapsamlı bir eserdir.  Cumhuriyeti korumak için ne yapmamız gerektiğini öğütleyen bir söylevdir. Bugünümüzü anlamak için geçmişimizi anlatan en güzel eserdir. Her evde bulunması, herkesin okuması gerekir. O dönemin tüm bilgisini içerir” dedi.

Belediye Başkanı Gökhan; TEOG Sınavına hazırlanan Cumhuriyet Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine bir de müjde verdi. Sınavda 120 soruyu doğru cevaplandıran ve dereceye giren öğrencilere güzel bir armağan vereceğini ifade etti.

Dilek Akşen

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech