Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘İmparator’lu Dardanel Derince’ye 5 Attı

‘İmparator’lu Dardanel Derince’ye 5

‘İmparator’lu Dardanel Derince’ye 5 Attı

3 Lig. 2. Grup’ta 19 puanla ligde zor günler yaşayan Çanakkale Dardanespor, 21 puana sahip olan rakibi Derince Belediyespor’a 18 Mart Stadyumu’nda oynanan maçta fark attı: 5-1

Çanakkale Dardanelspor, 18 Mart Stadyumu’nda kendisi için ‘olmazsa olmaz’ maçına çıktı. Saat 13.30’da başlayan karşılaşmada ligde 19 puanı bulunan Dardanelspor ile 21 puanı olan Derince Belediyespor karşı karşıya geldi.

Ara transferlerde güçlenen kadrosu ve yeni teknik direktörü Mustafa Meteertem ile taraftarların önüne çıkan Dardanelspor maça atak bir oyun ile başladı. Maçın 12. Dakikasında Dardanelspor Uğur Uğur’un ayağından golü buldu. 1-0.

İlk yarı karşılıklı ataklarla devam ederken 40. Dakikada defans hatasından rakip Derince Belediyespor skoru eşitledi. Ahmet Kutluer ceza alınan girerken aşırtma bir vuruşla golü attı. 1-1.

İLK YARI 1-1’LİK SKORLA KAPANDI

İkinci yarıda Çanakkale Dardanelspor atak ancak çok pas hatası yaparak başladı. Rakip Derincespor oyunda dengeyi kurarken yine ortaya Uğur çıktı ve 59. dakikada şık bir vuruşla fileleri havalandırıp takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Maçın 63. dakikasında oyun oynanırken Dardanelsporlu oyuncuya kafa atan Derincesporlu oyuncu Ömer Faruk Celimli, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Maç  86. Dakikaya kadar Çanakkale Dardanelspor’un 2/1 üstünlüğü ile devam edip, ‘artık böyle biter’ denilirken goller üst üste gelmeye başladı. 87 dakikada Fırat Aras’ın golüyle Çanakkale Dardanelspor 3-1 öne geçti. 88. dakikada Can Morgül durumu 4-1 yaptı. 5 dakikalık uzatmanın son saniyesinde kazanılan frikik pozisyonunda Nuri Fatih Aydın mükemmel vurdu, kaleci bakakaldı. 5-1.

Maç 5-1 sonuçla tamamlandı. Taraftar teknik direktör Mustafa Meteertem’e ‘imparator buraya’ diye tezahürat yaptı. Dardanespor puanını 22’ye yükseltip düşme hattından uzaklaşırken rakip Derince Belediyespor 21 puanda kaldı ve düşme hattına girdi.

Cemal Oral

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech