Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hırsız Vaar

Hırsız Vaar Çanakkale Kepez

Hırsız Vaar

Çanakkale Kepez Beldesi’nde meydana gelen hırsızlık olayında işyerinden sprey boyadan, küçük altına ve bozuk paraya kadar ne varsa çalındı.

Müşteki E…K… ifadesinde K.. T… isimli işyerine geldiğinde işyerinin içerisinin dağıtılmış olduğunu gördüğünü, daha sonra hemen polisi aradığını gelen polis ekipleri gerekli incelemelerini yaptıktan sonra iş yerini kontrol ettiğinde işyerinin içerisinde 15 adet birim maddi değeri 13 TL olan sprey boyaların, kasada bulunan 300 TL bozuk paranın, çekmecede bulunan 3 adet birim maddi değeri 240 TL olan çeyrek altınının olmadığını tespit ettiğini beyanla şikayetçi oldu.

Pizza Kuryesinin Post Cihazı Çalındı

Çanakkale Merkez Barbaros Mahallesi’nde sipariş götürdüğü sokakta ödemeyi post cihazı ile alan kurye, işyerine gittiğinde cihazın çalınmış olduğunu gördü.

Müşteki H..D… ifadesinde D… pizzada kurye olduğunu O… Sokağa bir sipariş götürdüğünü siparişi motosikletin arkasında bulunan kasadan alıp teslim ettiğini, 10 dakika sonra geri geldiğinde motorla iş yerine gittiğinde kendine zimmetli olan post cihazının çalındığını fark ettiğini beyanla şikayetçi oldu.

Yine Alkollü Sürücü

Ayvacık’ın Fatih Mahallesi’nde yapılan kontrollerde alkollü araç kullandığı tespit edilen sürücü hakkında işlem yapıldı.

12 Şubat Pazar günü saat 00.15 sıralarında ekiplerin yapmış olduğu kontrollerde E. Ü. Y. isimli şahısın 3.18 promil alkollü araç kullandığı tespit edildi.  Şüpheli hakkında “Trafik güvenliğini tehlikeye sokma’ maddesinden işlem yapıldığı bildirildi.

Çelikten Kasan Olsa Ne Fark Eder Ki..

Biga ilçesinde yaşanan hırsızlık olayında güvenlik kameralarına takılan kasklı ve eldivenli hırsızın işyerinden çelik kasayı götürdüğü belirlendi.

Müşteki S..S… ifadesinde; işyerinin düzenli olarak gece saat: 02.30’da alarmının kurularak kapatıldığını, 11 Şubat Cumartesi günü  saat 03.30 sıralarında ikametinde uyuduğu esnada işyerinin sorumlu müdürünün eve gelerek işyerine hırsız girdiğini söylediğini, birlikte işyerine geldiklerinde bekleyen polislerin olduğunu gördüğünü, polis memurları ile birlikte işyerine girerek yaptığı kontrollerde çelik kasanın yerinde olmadığını gördüğünü, çelik kasa içerisinde para veya değerli bir eşya olmadığını, işyerine ait güvenlik kameralarını incelediğinde başında kask elinde de eldiven olan bir erkek şahsın çelik kasayı götürdüğünü gördüğünü beyan ederek şikayetçi oldu.

Nermin Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech