Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Depremin Görünmez Kahramanı

Depremin Görünmez Kahramanı Aralıksız

Depremin Görünmez Kahramanı

Aralıksız olarak son bir haftadır depremlerin yaşandığı ve birçok yurttaşımızın evsiz kaldığı Yukarıköy depreminin bir görünmez kahramanı vardı. Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin…

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü sabah 5,3 şiddeti ile başlayan ve bugüne kadar 800’ün üzerinde sarsıntı yaşayan bölge halkı, uykusuz geceler geçirmeye devam ediyor. Depremin ilk yaşandığı sabahtan itibaren bölgeye giden Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, köylülerin tüm eksikliklerini giderirken, bölgeye gelenlere de ev sahipliği yapıyor.

Başkan Şahin gibi bir başka seçilmiş isim de AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, bölge insanına sahip çıkıyor. Milletvekili Gider, devletin tüm imkanları ile depremzedelerin yanında olmaya çalıştığını belirterek, “Başta valiliğimiz olmak üzere AFAD İl müdürlüğümüz, Kızılay ve diğer il müdürlüklerimiz seferber oldular. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız bölge insanına dağıtılmak üzere 1 milyon 200 bin lira nakdi yardım gönderdi. Depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor” dedi.

Deprem gününden bu yana, bölgeden hiç ayrılmayan Ayvacık Belediye Başkanı Ünal Şahin için ise yurttaşlar, yaraların sarılması için uğraş veren görünmez kahraman olarak nitelendirdiler. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, deprem bölgesine yardıma gelen tüm sivil toplum örgütlerinin de yardımlaşma ve dayanışma örneği gösterdiğini belirtti.

Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech