Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sümerbank Arazisi için bir sürpriz

Sümerbank Arazisi için bir

Sümerbank Arazisi için bir sürpriz

Çanakkale Vakıfbank şubesi Cumartesi tatiline karşın mesai yaptı. Geçtiğimiz hafta AK parti yönetimini ve Meclis üyelerini karşı karşıya getiren imar konusu için bankanın tatilde açıldığı öğrenildi.

Önümümzdeki günlerde yapılan Belediye Meclis toplantısında imara komisyonuna gelmesi beklenen arazi için Çanakkale’de ilkler yaşanıyor. Belediye başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz günlerde AK parti İl Başkanı ile Meclis Üyelerini karşı karşıya getiren sözde imar dosyasının henüz Belediye’ye gelmediğini belirtmişti. Tüm bu gelişmelerin üzerine şimdi de Çanakkale Vakıfbank’ın mesai yapmaması gereken Cumartesi gününde çalışıyor olması eklendi. Henüz Belediye Meclisinden geçmemiş, projesi  onaylanmamış bir arazide yapılacak olan konutlar için kredi verilmesi ise iyice kafaları karıştırdı.

Özel bir inşaat firmasının Vakıfbank’la anlaşarak başlattığı kampanya ile yapılması planlanan 3+1 daireler için, 140 bin TL fiyat biçildi. 48 ay vade ve 1.11 faiz oranı ile başlatılan kredi kampanyasının dosya masrafı ise binde 5 olarak belirlendi. Edinilen bilgiye göre bankanın bu kapsamda sadece dün, yani 11.02.2017 tarih ve Cumartesi günü itibariyle işlem yaptığı öğrenildi. Ancak kafalardaki asıl soru, daha imar izni alınmayan bir arazinin konut yapılacak diye satışa çıkması ve mesai gününün dışında bir günde bir bankanın bu kampanya doğrultusunda mesai yapması ve kredi vermesiydi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech