Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şans Bizden Yana Değildi

Şans Bizden Yana Değildi

Şans Bizden Yana Değildi

Yunanistan da oynanan kupa maçının yorgunu boğazın sultanları, kendi evinde dünya şampiyonu Eczacıbaşı’nı elinden kaçırdı. Sultanlar karşılaşmayı 3-1 kaybetti.

Çanakkale Belediyespor Vestel Sultanlar Liginde harikalar yaratmaya devam ediyor. Cumartesi günü kendi evinde Anafartalar spor salonunda dünya şampiyonu Eczacıbaşı’na karşı dişe diş bir oyun sergiledi. Boğazın Sultanları ilk sette önde olmalarına karşın, üstünlüğünü koruyamadı. Maçın ilk seti iki takımında karşılıklı sayı almaları üzerine 30’a 28 tamamlandı.

Kupa yorgunu boğazın Sultanlarının Eczacıbaşı ile yaptıkları karşılaşmayı NTV Spor kanalı naklen yayınlarken, tribünler de tıklım tıklım doluydu. Anafartalar spor salonunda dünya yıldızları, boy gösterirken, alkışı alan beğeni kazanan ise Çanakkaleli Sultanlardı. Karşılaşmayı Belediye Başkanı Ülgür Gökhan izlerken, yönetim kurulu da sahadaki yerini aldığı gözlendi.

Çanakkale Belediyesporlu sultanlardan her maçta olduğu gibi Beyza öne çıkarken, pasör Seda da maçta tecrübesini konuşturdu. Boğazın Sultanlarından sahadaki oyuncular üzerlerine düşen görevi fazlası ile yaparken, takım kaptanı Jerkov da sahanın en centilmen oyuncusu oldu. Kaptan Jerkov, rakibin bir atağının içeride olduğunu ısrarla bildirirken, kendi hocasına da örnek oldu.

Boğazın Sultanları karşılaşmanın ilk setini 28-30, ikinci setini 23-25 kaybederken, üçüncü seti 25-15 kazandı. Son seti ise 25-24 kaybetti.

Nermin Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech