Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de Hayır Turları

CHP’de Hayır Turları Çanakkale

CHP’de Hayır Turları

Çanakkale CHP Merkez İlçe Teşkilatı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne ziyarette bulundu. Ziyarette, ‘Başkanlığa Hayır’ çatısı altında ortak hareket etmenin önemi vurgulandı.

CHP Merkez İlçe Teşkilatı ‘Başkanlığa Hayır’ noktasında sivil toplum kuruluşlarına ve partilere bir dizi ziyarette bulundu. Atatürkçü Düşünce Derneği ve Demokrat Partinin ardından Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği de ziyaret edildi.

ÇYDD Genel Başkanı Kenan Kaynaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaynaş; “Çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Referandumdan sonra Fevzipaşa Mahallesinin yapısına uygun çağdaş bir orkestra kuracağız. Ancak ülkesini seven herkes için şu an önemli olan referandum sürecidir. Elimizden geldiğince hayır kampanyasına gerek gençlerimizle gerek eğitim programlarımızla devam edeceğiz. Genel Merkezimizin de görüşü budur.” dedi.

KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ

CHP İl Başkan Yardımcısı Faik Göksel; “Şu anda ülkemiz kritik bir sürece giriyor.  Parti kimliklerimizi askıya alıp bu süreçte ortak neler yapabiliriz diye sizleri ziyaret ediyoruz. Sivil toplum örgütlerinin ve kadınlarımızın desteği çok önemlidir. Bu köprüden önceki son çıkıştır. ‘Hayır’ın ciddi oranda yüksek olduğunu zaten kendi duruşları da belli ediyor” dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş; “Biz sivil toplum örgütlerini dolaşarak bir ortak dil oluşturmaya çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz devam edecek. Ülkemizde terör, savaş, şehitlerimiz gibi çok önemli meselelerimiz var. Dış politikanın bizi getirdiği noktada Suriye’nin iki defadır kaza ile şehit ettiği askerlerimiz var.  Ekonominin ne kadar kötü olduğunu Varlık Fonundan,  Savunma Sanayi’nin bütçesinden fona para aktarılmasından anlıyoruz. Bu kadar gündemde hayati konular varken araya referandum giriyor. Fiilli durumu yasalarla ete kemiğe büründürelim deniyor, bir taraftan da evet çıksa bile 2,5 sene sonra seçim yapılacak deniyor. Bizim için önemli olan memlekettir. Cumhuriyetin kurucu değerlerine sahip çıkacağız. Laik ve parlamenter devletimizi tek adam diktasına karşı koruyacağız. Ülkemiz kimseye emanet edilmeyecek kadar kıymetlidir. Parlamenter rejimden asla vazgeçmeyecek memleket sevdalıları olarak buradayız” dedi.

Dilek Akşen

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech