Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldız’a Teşekkür Ziyareti

Yıldız’a Teşekkür Ziyareti Esas

Yıldız’a Teşekkür Ziyareti

Esas AVM 17 Burda çekiliş kampanyasında yaşanan başvuru sıkıntısı sonrası 17 Burda AVM Genel Müdürü Erol Yıldız devreye girmiş, Milli Piyango Müdürlüğüne başvurarak alınan onay ile vatandaşların kampanyaya katılmasını sağlamıştı. Çanakkale’nin önde gelen turizmcilerinden Hanefi Araz, dün Yıldız’a teşekkür ziyaretinde bulundu.   

Araz, Yıldız’a övgüye değer yönetim anlayışından dolayı ziyareti gerçekleştirdiğini belirterek; “Bir yanlış anlaşılma sonucunda haksızlığa uğradığımızı düşündük. İvedi bir şekilde sizin yönetim anlayışınız ile çözüme ulaştı. Biz bu anlamda, çağdaş bir yönetim anlayışı içerisinde bizlerin yönetim anlayışını çözdünüz. Övgüye de gerçek anlamda layık olduğunuzu söyleyebilirim. Arkadaşlarımız ile de bu konuyu görüştük. Onlara da anlattım. Size teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yıldız müşterilerin memnuniyeti için uğraştıklarını ifade ederek; “Bütün kampanyalar gelen ziyaretçilerimizin memnuniyeti için. Bunları yaparken de dikkatli davranıyoruz. Çünkü bu bir izin süreci. Milli Piyango ile görüşüldü. Yasal bir süreç var. Kendi yetkilerimizde olan bir olay değil bu. Bu talepler doğrultusunda mağdur olduğunuzu düşündüğümüz için talepte bulunduk. Sağ olsunlar yardımcı oldular. Arzumuz Çanakkale içerisine çıkması” diye cevap verdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech