Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gezi şahane hakem bahane

Gezi şahane hakem bahane

Gezi şahane hakem bahane

Çanakkale Belediyesi’nin ve Çanakkale halkının vergilerinden paylar kesilerek, kaynak yaratılan Çanakkale Belediyespor, büyük umutlarla gittiği Atina’dan eli boş döndü.

Belediyespor yönetimi ve Belediye üst düzey destekli 30 kişilik kafile, üç gün önce Atina’ya gidip dün akşam da tarihi önem taşıyan maça çıktı. Zaman zaman önde fark atarak götürdüğü maçın sonunu getiremeyen Boğazın Sultanları, Kadınlar Challenge kupasına veda etti. Yunanistan’ın Olympiakos takımı ile geçtiğimiz ay ilk maçı Anafartalar Spor Salonu’nda yapan Sultanlar, maçı ilk maçın skoru gibi 3-2 kaybettiler.

Bilindiği gibi Teknik heyet konusunda son derece istikrarlı bir tutum sergileyen belediyespor yönetimi, benzer istikrarı skorlar konusunda gösteremiyor. Vestel Venüs Sultanlar Liginde çok iyi sonuçlar alan, Belediyesporlu Sultanlar, kadın voleybolunda Avrupa’nın en önemli organizasyonuna veda etti.

Çanakkale Belediyespor rakip Olympiakos takımına karşı Jerkov, Gözde Dal, Ceren Kestirengöz, Jana Kulan, Beyza Arıcı, pasör Seda Türkkan, Buse Kayacan, (Şule, Elif, Ceren, Hande ve Sinem Barut) kadrosu ile mücadele etti. Kupaya veda eden Çanakkale Belediyesporlu oyuncular, alacakları primlere de veda etmiş oldu.

Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech